7/24 ücretsiz VDS önerisi

FazliBasturk

Hectopat
Daha fazla  
Ücretsiz bir VDS arıyorum. 7/24 olacak. Evet böyle deyince herkes öyle bir VDS yok ki diyor içinden . Aradığım öyle muhteşem bir şey değil. 512 MB RAM'i 10 MB depolaması olsa bile bana yeter. Böyle bir site biliyor musunuz? Python ile küçük bir Selenium kodu çalıştıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Heroku var. İşiniz görebilir.

Heroku var. İşiniz görebilir.

Önceden duymuştum ama neden bayağıdır hiç aklıma gelmedi. Nasıl kullanılır bilmiyorum Türkçe anlatan birisi var mı veya siz burada anlatabilir misiniz?

Önceden duymuştum ama neden bayağıdır hiç aklıma gelmedi. Nasıl kullanılır bilmiyorum Türkçe anlatan birisi var mı veya siz burada anlatabilir misiniz?
Ben GCP ve ya Azure kullandığım için bilgim yok Bir arkadaşı yönlendiriyorum hemen.

Heroku stabil değil diye biliyorum.
Görebileceğiniz ücretsiz en stabil bana göre. Çalışan uygulamamı hiç bir zaman kapatmadı.
Herokunun PY desteği var. Bakabilirsiniz. Dediğiniz şartları bayağı karşılıyor.
Tabi anlatım var da zor değil. Herokuda dosyalara zırt pırt erişilmiyor ama. Git reposu açıp oraya yüklüyorsunuz, o oradan alıyor.
Ya da siz PC'den CLI ile yüklüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…