chagan Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Steam de indirimle 7, 35TL'ye düşen Mortal Shell alınır mı? Alınmazsa sebebi nedir? Teşekkürler şimdiden.
Merhaba, Steam de indirimle 7, 35TL'ye düşen Mortal Shell alınır mı? Alınmazsa sebebi nedir? Teşekkürler şimdiden.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 3 Temmuz 2023 #2 chagan dedi: Merhaba, Steam de indirimle 7, 35TL'ye düşen Mortal Shell alınır mı? Alınmazsa sebebi nedir? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Souls-like türünü seviyorsan tabiki de ben aldım bu indirimde daha yeni indirdim 1 saat boyunca zorladım kendimi ama zor oyunalar benim için %100 zam gelecek oyunlardan biri olduğu için bence kütüphanede tutmak mantıklı olur.
chagan dedi: Merhaba, Steam de indirimle 7, 35TL'ye düşen Mortal Shell alınır mı? Alınmazsa sebebi nedir? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Souls-like türünü seviyorsan tabiki de ben aldım bu indirimde daha yeni indirdim 1 saat boyunca zorladım kendimi ama zor oyunalar benim için %100 zam gelecek oyunlardan biri olduğu için bence kütüphanede tutmak mantıklı olur.