Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 7 Kasım 2023 #31 MuradEfe dedi: Keyim KMS. Genişletmek için tıkla... Etkin kalmaz hocam. Tik kalsın sonra hesap girersiniz oraya.
MuradEfe dedi: Keyim KMS. Genişletmek için tıkla... Etkin kalmaz hocam. Tik kalsın sonra hesap girersiniz oraya.
M MuradEfe Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Bilişim) 7 Kasım 2023 #32 Paul Walkers dedi: Etkin kalmaz hocam. Tik kalsın sonra hesap girersiniz oraya. Genişletmek için tıkla... Hocam tiki kaldırdım başlattım bile olunca kurulumu yapacağım fakat flashı takıp PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor edğil mi? Windows'u silmem falan gerekmiyor.
Paul Walkers dedi: Etkin kalmaz hocam. Tik kalsın sonra hesap girersiniz oraya. Genişletmek için tıkla... Hocam tiki kaldırdım başlattım bile olunca kurulumu yapacağım fakat flashı takıp PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor edğil mi? Windows'u silmem falan gerekmiyor.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 7 Kasım 2023 #33 MuradEfe dedi: Hocam tiki kaldırdım başlattım bile olunca kurulumu yapacağım fakat flashı takıp PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor edğil mi? Windows'u silmem falan gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS sekmesinden USB belleği seçip Windows kurulu olan diski biçimlendirin.
MuradEfe dedi: Hocam tiki kaldırdım başlattım bile olunca kurulumu yapacağım fakat flashı takıp PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor edğil mi? Windows'u silmem falan gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS sekmesinden USB belleği seçip Windows kurulu olan diski biçimlendirin.
M MuradEfe Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Bilişim) 7 Kasım 2023 #34 Paul Walkers dedi: BIOS sekmesinden USB belleği seçip Windows kurulu olan diski biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle oluyor ne yapmaliyim. Paul Walkers dedi: BIOS sekmesinden USB belleği seçip Windows kurulu olan diski biçimlendirin. Genişletmek için tıkla...
Paul Walkers dedi: BIOS sekmesinden USB belleği seçip Windows kurulu olan diski biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle oluyor ne yapmaliyim. Paul Walkers dedi: BIOS sekmesinden USB belleği seçip Windows kurulu olan diski biçimlendirin. Genişletmek için tıkla...
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 7 Kasım 2023 #35 MuradEfe dedi: Hocam böyle oluyor ne yapmaliyim. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Kurulu olan diske tıklayıp biçimlendire basın.
MuradEfe dedi: Hocam böyle oluyor ne yapmaliyim. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Kurulu olan diske tıklayıp biçimlendire basın.
M MuradEfe Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Bilişim) 7 Kasım 2023 #36 Paul Walkers dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Fotoyu atiyorum bekleyin Paul Walkers dedi: Anlamadım? Kurulu olan diske tıklayıp biçimlendire basın. Genişletmek için tıkla... böyle hata veriyor. Dosya Ekleri 20231107_225044.jpg 215,4 KB · Görüntüleme: 16
Paul Walkers dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Fotoyu atiyorum bekleyin Paul Walkers dedi: Anlamadım? Kurulu olan diske tıklayıp biçimlendire basın. Genişletmek için tıkla... böyle hata veriyor.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 7 Kasım 2023 #37 MuradEfe dedi: Fotoyu atiyorum bekleyin Böyle hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla format dosyaları bozuk yüklenmiş.
MuradEfe dedi: Fotoyu atiyorum bekleyin Böyle hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla format dosyaları bozuk yüklenmiş.
M MuradEfe Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Bilişim) 7 Kasım 2023 #38 Paul Walkers dedi: Anladığım kadarıyla format dosyaları bozuk yüklenmiş. Genişletmek için tıkla... Napacagim şimdi? Elimde başka laptop var ona tekrar yükleyip buna mi takayım.
Paul Walkers dedi: Anladığım kadarıyla format dosyaları bozuk yüklenmiş. Genişletmek için tıkla... Napacagim şimdi? Elimde başka laptop var ona tekrar yükleyip buna mi takayım.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 7 Kasım 2023 #39 MuradEfe dedi: Napacagim şimdi? Elimde başka laptop var ona tekrar yükleyip buna mi takayım. Genişletmek için tıkla... Maalesef yeniden kurun Windows 11 ISO'sunu.
MuradEfe dedi: Napacagim şimdi? Elimde başka laptop var ona tekrar yükleyip buna mi takayım. Genişletmek için tıkla... Maalesef yeniden kurun Windows 11 ISO'sunu.
M MuradEfe Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Bilişim) 7 Kasım 2023 #40 Paul Walkers dedi: Maalesef yeniden kurun Windows 11 ISO'sunu. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım bundan dolayi olabilir mi siralamayi böyle yaptım atiyorum bekleyin Paul Walkers dedi: Maalesef yeniden kurun Windows 11 ISO'sunu. Genişletmek için tıkla... böyle Dosya Ekleri 20231107_225815.jpg 182,3 KB · Görüntüleme: 15
Paul Walkers dedi: Maalesef yeniden kurun Windows 11 ISO'sunu. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım bundan dolayi olabilir mi siralamayi böyle yaptım atiyorum bekleyin Paul Walkers dedi: Maalesef yeniden kurun Windows 11 ISO'sunu. Genişletmek için tıkla... böyle