7.49 dolara Witcher 3 alınır mı?

gamingtoy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Steam inceliğimde uzun süredir Witcher 3 indirim gelmiş ve 7.49 dolar olmuş, alınır mı?
Not: Witcher 3 hiç oynamadım.

Merhaba, bugün Steam inceliğimde uzun süredir Witcher 3 indirim gelmiş ve 7.49 dolar olmuş, alınır mı?
Not: Witcher 3 hiç oynamadım.
Alınmaz Yaz veya Kış indirimlerinde daha da düşüyor 3 dolara kadar.

Şu ana kadar sadece bir kez 3 dolara düşmüş gözüküyor bidaha ne zaman düşer bilemeyiz, ama bu fiyatada parasının hakkını veren bi oyun. İsterseniz büyük mevsimsel indirimleri bekleyebilirsiniz epic kupon vs. verirse daha uyguna gelir.

Şu ana kadar sadece bir kez 3 dolara düşmüş gözüküyor bidaha ne zaman düşer bilemeyiz, ama bu fiyatada parasının hakkını veren bi oyun. İsterseniz büyük mevsimsel indirimleri bekleyebilirsiniz epic kupon vs. verirse daha uyguna gelir.
Düşer hocam düşer. Eskidi oyun artık.

Ben baya sıkıldım oyun hoş gibi ama hikayeyi çok kopartarak anlatıyor açık dünya falan hoş ama bir sürü oyunun sonuna kadar hiç kullanmadığım itemler olsun anlamsız yan görevler olsun oyunun temposunu düşürdüğünü düşünüyorum. Tabii zevkler herkes için farklıdır.

Aynen öyle. Benim için yan görevleri olsun ana hikayesi olsun itemleri olsun oynadığım en iyi oyunlardan bir tanesi, keşke unutsam da bir daha başlasam.
Teşekkürler anladım

Alınmaz Yaz veya Kış indirimlerinde daha da düşüyor 3 dolara kadar.
Tamam beklerim

Alacaksanız kesinlikle DLC leriyle birlikte alın.
Dlc heralde, ana karakterin karısı bi anda kayboluyo dlc pakkete nere gitti gözüküyor benim bildiğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı