BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #1 Selam. Benim işlemci i3 10100F ekran kartına GTX1660 Super internetten bir siteye girdiğimde bana bu işlemciyle ekran kartının %7.5 darboğaz yapacağını söyledi. Bu miktarda bir darboğaz bana sorun çıkrır mı? Veya bilgisayarın ömrü kısalır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2022
Selam. Benim işlemci i3 10100F ekran kartına GTX1660 Super internetten bir siteye girdiğimde bana bu işlemciyle ekran kartının %7.5 darboğaz yapacağını söyledi. Bu miktarda bir darboğaz bana sorun çıkrır mı? Veya bilgisayarın ömrü kısalır mı?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.713 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 18 Temmuz 2022 #2 Her gördüğünüz site inanmayın derim. Çok fazla bir darboğaz yapmaz sisteminiz. Zaten darboğazı hissetmezsiniz bile.
Her gördüğünüz site inanmayın derim. Çok fazla bir darboğaz yapmaz sisteminiz. Zaten darboğazı hissetmezsiniz bile.
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.465 Makaleler 2 Çözümler 12 18 Temmuz 2022 #3 YouTube üzerinden yayınlanan testleri izleyin derim. O tür siteler aldatıcı ve yanlış yönlendiriyor.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 18 Temmuz 2022 #4 10100F ile 1660S darboğaz yapmaz. RX6600'e kadar yolu var RX6600'de RTX2060'ı tokatlıyor.
BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #5 Peki bu miktarda bir darboğaz bana soru çıkarmaz öyle değil mi? @zod1ax aga son yazdığımada bir baksana Son düzenleme: 18 Temmuz 2022
Peki bu miktarda bir darboğaz bana soru çıkarmaz öyle değil mi? @zod1ax aga son yazdığımada bir baksana
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 18 Temmuz 2022 #6 BirKimse dedi: Peki bu miktarda bir darboğaz bana soru çıkarmaz öyle değil mi? @zod1ax aga son yazdığımada bir baksana Genişletmek için tıkla... Darboğaz hesaplama siteleri yanlış o tarz sitelere güvenmiyceksin. Darboğaz yapmaz o kart ile o işlemci.
BirKimse dedi: Peki bu miktarda bir darboğaz bana soru çıkarmaz öyle değil mi? @zod1ax aga son yazdığımada bir baksana Genişletmek için tıkla... Darboğaz hesaplama siteleri yanlış o tarz sitelere güvenmiyceksin. Darboğaz yapmaz o kart ile o işlemci.
BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #7 zod1ax dedi: Darboğaz hesaplama siteleri yanlış o tarz sitelere güvenmiyceksin. Darboğaz yapmaz o kart ile o işlemci. Genişletmek için tıkla... Kanka son olarak ben bu bilgisayarla Twitch de yayın veya YouTube'da video çekebilir miyim? zod1ax dedi: Darboğaz hesaplama siteleri yanlış o tarz sitelere güvenmiyceksin. Darboğaz yapmaz o kart ile o işlemci. Genişletmek için tıkla... Twitch de yayın açsam mesela sorun çıkar mı
zod1ax dedi: Darboğaz hesaplama siteleri yanlış o tarz sitelere güvenmiyceksin. Darboğaz yapmaz o kart ile o işlemci. Genişletmek için tıkla... Kanka son olarak ben bu bilgisayarla Twitch de yayın veya YouTube'da video çekebilir miyim? zod1ax dedi: Darboğaz hesaplama siteleri yanlış o tarz sitelere güvenmiyceksin. Darboğaz yapmaz o kart ile o işlemci. Genişletmek için tıkla... Twitch de yayın açsam mesela sorun çıkar mı
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 19 Temmuz 2022 #8 BirKimse dedi: Kanka son olarak ben bu bilgisayarla Twitch de yayın veya YouTube'da video çekebilir miyim? Twitch de yayın açsam mesela sorun çıkar mı Genişletmek için tıkla... İnternetin iyiyse açarsın , sorun olmaz.
BirKimse dedi: Kanka son olarak ben bu bilgisayarla Twitch de yayın veya YouTube'da video çekebilir miyim? Twitch de yayın açsam mesela sorun çıkar mı Genişletmek için tıkla... İnternetin iyiyse açarsın , sorun olmaz.
Nicat Özdemir Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 605 Çözümler 1 Yer Azerbaycan Bakı 19 Temmuz 2022 #9 Sorun yaratmaz
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.039 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #10 Nereye darboğaz yapıyor? Bal gibi besliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nereye darboğaz yapıyor? Bal gibi besliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et