7.5 GB flash bellek Windows 11 için yeterli mi?

Alperen8574

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 7.5 GB'lık bir USB belleğim var, her yere baktım ve minimum 8 GB USB bellek şart yazıyor ama dosyayı indirdiğimde 4.9GB yazıyor resimde de gözüktüğü gibi. 8 GB bir USB alsam mı yoksa 7.5 GB yeteli midir? Aranızda benim gibi zor duruma düşüp deneyen var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,5 KB · Görüntüleme: 150
Bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca USB'nin az görünmesinin sebebi bit Byte'ın karıştırılmasından kaynaklı USB'niz 8 GB'dır muhtemelen.

USB belleğimde Windows 11 kurulu. 5 GB yer harcıyor.

Arkadaşlar merhaba. 7.5 GB'lık bir USB belleğim var, her yere baktım ve minimum 8 GB USB bellek şart yazıyor ama dosyayı indirdiğimde 4.9GB yazıyor resimde de gözüktüğü gibi. 8 GB bir USB alsam mı yoksa 7.5 GB yeteli midir? Aranızda benim gibi zor duruma düşüp deneyen var mı?
6 GB bile yeter.

Yeterlidir, bir sıkıntı olmaması lazım. Zaten Windows 11 ISO dosyası 8 GB yer kaplamıyor flash bellekte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı