7.500-7.800 TL'ye 2K çözünürlüklü monitör önerisi

FirmisOria

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, en az minimum 144 Hz yenileme hızına sahip bir 2K monitör almak istiyorum. Ghosting ve ölü piksel gibi sorunlar yaşamak istemiyorum; uzun ömürlü bir model tercih ediyorum. Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum. Bana kaliteli ve uygun fiyatlı bir monitör önerebilir misiniz?

Bütçe 2k monitör için biraz az duruyor tabi İPS panel istemiyorsan daha uygun fiyatlı olanlar var ama şimdilik seçeneğiniz kısıtlı ,Asus'un tuf modelleri var 8000 lira üzerine ama tavsiyem bütçeyi zorlayıp şu aşağıdaki ürünü almanız yönünde olur çünkü uzun süre kullanıcam demişsiniz ,rtings incelemeri iyi bu ürünün.

Bütçeniz dahilinde VA panelli olanlar mevcut şuna bir göz atabilirsiniz.

Bütçe 2k monitör için biraz az duruyor tabi İPS panel istemiyorsan daha uygun fiyatlı olanlar var ama şimdilik seçeneğiniz kısıtlı ,Asus'un tuf modelleri var 8000 lira üzerine ama tavsiyem bütçeyi zorlayıp şu aşağıdaki ürünü almanız yönünde olur çünkü uzun süre kullanıcam demişsiniz ,rtings incelemeri iyi bu ürünün.

Bütçeniz dahilinde VA panelli olanlar mevcut şuna bir göz atabilirsiniz.

https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-q...ng-monitor-p-54519?utm_campaign=akakce&v=1.75

bu monitör iyi midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı