7.500 TL PC toplama

Bütçe
7.500

63furkan36agb

Picopat
Arkadaş ben PC topladım İncehesap'tan ama bütçemi aşıyor, aşağıya link atacağım, hangi parçayı düşüreyim 7.500 TL'yi geçmemesi lazım.

Bazıları RGB olsun diye yükselttim mesela SSD RGB olsun diye 200 TL ek yaptım, yani daha uygun RGB parçası varsa söyleyin.

Arkadaş ben PC topladım İncehesap'tan ama bütçemi aşıyor, aşağıya link atacağım, hangi parçayı düşüreyim 7.500 TL'yi geçmemesi lazım.

Bazıları RGB olsun diye yükselttim mesela SSD RGB olsun diye 200 TL ek yaptım, yani daha uygun RGB parçası varsa söyleyin.

Bence birek Excalibur kasalılardan al hem ucuz hem kaliteli arkadaşım aldı ve 6 aydır bir sorunu yok Casper'ın sitesinden alındı.

C4 PSU var, ayrıca sırf RGB olsun diye o bütçede alınabilecek RTX 2060 sistemden vazgeçmeyin bence.
Sistemdeki SSD'yi Kioxia 480GB yapın ve kasayı Cooler Master MB511 yapın.

Bence birek Excalibur kasalılardan al hem ucuz hem kaliteli arkadaşım aldı ve 6 aydır bir sorunu yok Casper'ın sitesinden alındı.
Arkadaşın kazık yemek isteyeceğini sanmıyorum. Geçenlerde bir tanıdığım 8.000TL ile RX570'li Casper bir kasa alarak kazık yedi.

Yanlış anlamayın ama çok kötü seçimler olmuş. İncehesap şart mı?

C4 PSU var, ayrıca sırf RGB olsun diye o bütçede alınabilecek RTX 2060 sistemden vazgeçmeyin bence.
Sistemdeki SSD'yi Kioxia 480GB yapın ve kasayı Cooler Master MB511 yapın.

Ya da TEKNOKING/GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
İşlemciyi: Ryzen 5 3600X ve kasayı Thermaltake V200 yapıp alın.
3600X bir tık daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı