Merhabalar
Hikayeli oyunlar oynayan biriyim ve Hz benim için kesinlikle öncelikli değil. Kaliteli bir görüntü almak tek amacım. 7-7.5 bin ₺ bandında QHD monitör önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
Monitörlere olan ilgim ve bunun sonucunda edindiğim bilgim ışığında sizlere alabileceğiniz fiyat/performans monitörleri göstermek istiyorum. Bu monitörler haricinde herhangi bir monitör sormayın, istemeyin. Bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alın. Şunu da belirteyim, sadece IPS ve OLED önerileri...
En ucuz ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ViewSonic VX2780-2K 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2780-2K 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Samsung Odyssey G5 LS27AG550EPXUF 27" 1 ms QHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G5 LS27AG550EPXUF 27" 1 ms QHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.392,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Monitörlere olan ilgim ve bunun sonucunda edindiğim bilgim ışığında sizlere alabileceğiniz fiyat/performans monitörleri göstermek istiyorum. Bu monitörler haricinde herhangi bir monitör sormayın, istemeyin. Bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alın. Şunu da belirteyim, sadece IPS ve OLED önerileri...
Pek anladığım söylenemez ama PPI vs değerlerinden ötürü 32" 2K da önerilmiyor sanırım
Benim kullanış amacımı göz önüne alırsak sizce 32" 2K monitör 27" e göre daha mı kötü olur?
Daha büyük ekran oluyor oluşu bütçemi zorlamayı düşündürüyor çünkü bana.
Ayrıca yazınızı inceledim ve faydalı buldum teşekkürler.
Pek anladığım söylenemez ama PPI vs değerlerinden ötürü 32" 2K da önerilmiyor sanırım
Benim kullanış amacımı göz önüne alırsak sizce 32" 2K monitör 27" e göre daha mı kötü olur?
Daha büyük ekran oluyor oluşu bütçemi zorlamayı düşündürüyor çünkü bana.
Ayrıca yazınızı inceledim ve faydalı buldum teşekkürler.
Ekran büyüdükçe piksel aralığı açılır ve piksel yoğunluğu azalır. 2k 27" bir monitör, 2k 32" monitöre göre daha yoğun bir görüntü sunar.
Benim sana tavsiyem listedeki 7 bin küsürlük 2k 27" Lenovo Legion monitörü alman. Bütçeni 8.5k'lara zorlayabilirsen Msi'ı da alabilirsin.