7-7.5 bin TL klavye ve mouse önerisi

TojiFushiguro

Kilopat
Merhaba. 7-7.5k civarı klavye ve mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Birkaç tane buldum. Fakat hangisi iyi falan bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-11_152925649.png
    38,2 KB · Görüntüleme: 29

El boyutuna ve tutuş şekline göre v6'da olabilir.

Son düzenleme:
scyrox ilk defa öneren gördüm lamzu maya ve mad r major neden değil mesela bilmediğim için soruyorum

Mouse için scyrox bence ama gaming genden almanızı tavsiye ederim. Hem daha ucuz hem daha güvenilir.

scyrox ilk defa öneren gördüm lamzu maya ve mad r major neden değil mesela bilmediğim için soruyorum
Scyrox lamzunun alt markası diye okumuştum ve gayet kaliteli mouse.

v8 ve v6 arasındaki fark sadece boyut farkımı?

evet tutuş şekilleri farklı sadece.

Eki Görüntüle 2443164

V6 biraz daha ortadan yükseklik veriyor, V8 biraz daha arkadan veriyor.
claw tutuş için hangisi daha mantıklı ve klavye olarak bu nasıldır

AKKO MOD 007 HE PC Stellar Journey Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye yada bu

Claw tutuş için genelde V8 öneriyorlar diye biliyorum. İlk attığınız klavye tmr. Pahalı olmasının sebebi hem manyetik hem de mekanik switchlerle beraber kullanma imkanınızın olması. Neden ikisini birden isteyim diyebilirsiniz. Bazılarına manyetik switchler ses ve hissiyat olarak güzel gelmiyor, o yüzden W A S D gibi tuşlara manyetik switch takıp kalanına mekanik switch takıyorlar. Tabi bunun için ekstradan switch de almanız gerekecek.
Manyetik switch istiyorsanız akkonun he klavyeleri ve w75 iyidir.

w75 beyaz sisteme iyi gidermi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…