Bekirr K Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F 6-Core Processor 16 GB RAM ASUS NVİDİA GeForce RTX 4060 Cinsiyet Erkek Meslek Marangoz 20 Ağustos 2021 #11 Denizkq dedi: Yayın açtın mı haber versene kanalının ismini Genişletmek için tıkla... Tamam üstadım akşam link bırakayım buraya eyre dedi: Görüntünün temiz olmasını istiyorsanız 6000 bitrate verin. Gerekirse çözünürlüğü düşürün ama bitrate yüksek olsun. Genişletmek için tıkla... Akşam 720 p 60 FPS ile deneyim hocam
Denizkq dedi: Yayın açtın mı haber versene kanalının ismini Genişletmek için tıkla... Tamam üstadım akşam link bırakayım buraya eyre dedi: Görüntünün temiz olmasını istiyorsanız 6000 bitrate verin. Gerekirse çözünürlüğü düşürün ama bitrate yüksek olsun. Genişletmek için tıkla... Akşam 720 p 60 FPS ile deneyim hocam
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 20 Ağustos 2021 #12 Bekirr K dedi: Tamam üstadım akşam link bırakayım buraya Akşam 720 p 60 FPS ile deneyim hocam Genişletmek için tıkla... Hocam Piksel düşürme. Bitrate yükselt sadece.
Bekirr K dedi: Tamam üstadım akşam link bırakayım buraya Akşam 720 p 60 FPS ile deneyim hocam Genişletmek için tıkla... Hocam Piksel düşürme. Bitrate yükselt sadece.
Bekirr K Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F 6-Core Processor 16 GB RAM ASUS NVİDİA GeForce RTX 4060 Cinsiyet Erkek Meslek Marangoz 20 Ağustos 2021 #13 mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam Piksel düşürme. Bitrate yükselt sadece. Genişletmek için tıkla... Bı tık daha keskin olur grafikler düşüncesiyle dedim hocam tamam akşam her türlü deneyim sonucunu yazarım buraya
mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam Piksel düşürme. Bitrate yükselt sadece. Genişletmek için tıkla... Bı tık daha keskin olur grafikler düşüncesiyle dedim hocam tamam akşam her türlü deneyim sonucunu yazarım buraya