ASUS RX6700XT
Hectopat
Xpg kyber 750.Bütçe: 3500 TL.
Sessiz olması en önemlisi.
Daha iyi diyerek 1200W gibi bütçemi aşan PSU'lar önermeyin. İleriye dönük olmasına da ihtiyacım yok, sistemi yükseltmem satarım.
Giriş seviyesinde bir model. Bu bütçeyle alınmaz. XPG daha kaliteli.Sanırım 750 wat yeterli olur. Nzxt psu konusunda iyi bir firmadır.
NZXT C750 Bronze 750W
NZXT C750 Bronze 750W PA-7B2BB-EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Peki aradaki fiyat farkını diğer parçalardan birine ekleyip onun kalitesini arttırsam bu PSU yine de iş görür mü? Bana kalsa rampage bile kullanırım PSU güç versin yeter benim için. Ne gibi bir fark oluşur XPG ile arasında.Giriş seviyesinde bir model. Bu bütçeyle alınmaz. XPG daha kaliteli.
Peki aradaki fiyat farkını diğer parçalardan birine ekleyip onun kalitesini arttırsam bu PSU yine de iş görür mü? Bana kalsa Rampage bile kullanırım PSU güç versin yeter benim için. Ne gibi bir fark oluşur XPG ile arasında.
Son olarak 1 model daha soracağım. Şu an indirimde bu modele ne dersiniz.Sistemdeki bileşenlerden bazılarını yaktığında ya da bir anda gümlediğinde ne tarz bir fark olduğunu görürsünüz hocam.
Şaka bir yana Rampage gibi bir PSU'ya sistem falan emanet edilmez. Hele ki böyle bir sisteme asla. XPG nin iç bileşenleri kaliteli sayılır.
Son olarak 1 model daha soracağım. Şu an indirimde bu modele ne dersiniz?
High Power Element Revo ATX 3.1 850W 80+ Bronze PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-N2850BR-H12S) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-N2850BR-H12S High Power Hakkında Dünyanın...www.teknobiyotik.com