7-8 bin bütçeli PC toplama

Bütçe
7-8 bin tl
Burka gördünmü SSD'yi harddisk SSD birlikte çok iyi gider enis kirazoglu bile böyle kulanıyor bile PC 2 TB harddisk yanına güçlü bir SSD'yi.

Abi sisteme iyi bak yerinde olsam hiç düşünmem sadece işlemciyi 3600 yaparım alırım.

Bakacağım zaten notlarimda ust sırlarda birkaç araştırma yapacağım belki kasayı degistiririm bu ekran kartı ve anakart için uyumlu kaslara bakacağım.

Kolay gelsin sana monitörünü klavyeni sen seç üstüne para bıraktım.
Sistemin direk monte şekilde gelcek direk İtopya'ya gir ayarla kendine.
Kasa zaten uyumlu.

Burka gördünmü SSD'yi harddisk SSD birlikte çok iyi gider enis kirazoglu bile böyle kulanıyor bile PC 2 TB harddisk yanına güçlü bir SSD'yi.

SSD'yi gordum güzel bir sistem.
Kolay gelsin sana monitörünü klavyeni sen seç üstüne para bıraktım.
Sistemin direk monte şekilde gelcek direk İtopya'ya gir ayarla kendine.
Kasa zaten uyumlu.

Zaten belki kasayi değistiririm dedim fotoğrafındaki renklerden olabilir gözume hoş görunmedi.

Sanirim bilgisayarimi mukemmel ucuza toplamisim. En azindan yorumlarda 1600AF gordugum de hissettigim bu oldu.
Asus dual evo rtx 2070 super - 4050 TL
Ryzen 5 3600x 1500 TL
T.T force vulcan tuf 3600 mhz 16 gb ram 680 TL
Asus tuf b450 pro gaming 800 TL
Gigabyte 240 GB SSD 290 TL

Şu şekilde önerim:

O sisteme ekran kartı olarak GTX1660 Super al. Başka bir kartı aklından geçirme bile. Öyle söyleyeyim sana. Tavsitem bu kadar istersen işlemciyi AMD al, ister Intel al. Fakat ekran kartı olarak GTX1660 Super al. Saatlerdir milletin RX570-RX580 arızalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Alıp paranla kepaze olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…