7-8 bin TL 2K 27 inç IPS monitör önerisi

ltcolbaron41

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2K monitör düşünüyorum. IPS panel 27 inç, güncel fiyatlarla alabileceğim en iyi monitör hangisi? Bütçe 7-8.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 32' IPS panel monitör alsam e-spor oyunlarinda çok zorlanır miyim? Aldığım monitöru aynı zamanda PC orasinda film/dizi maç vs falan izlemek için kullanmak istiyorum. 32 inc pencere moduna alıp arada CS2 Valorant tarzı oyunlar oynamayı dusunuyorum.

Hocam 32' IPS panel monitör alsam e-spor oyunlarinda çok zorlanır miyim? Aldığım monitöru aynı zamanda PC orasinda film/dizi maç vs falan izlemek için kullanmak istiyorum. 32 inc pencere moduna alıp arada CS2 Valorant tarzı oyunlar oynamayı dusunuyorum.

Dediğin bütçede 2K IPS 32 inç monitör yok. Bir de rekabetçi oyunlarda biraz zorlanabilirsin. Ama eğlencesine oynuyorsan ve ağırlıklı olarak hikaye tabanlı oynuyorsan 32 inç daha iyi olur.

Dediğin bütçede 2K IPS 32 inç monitör yok. Bir de rekabetçi oyunlarda biraz zorlanabilirsin. Ama eğlencesine oynuyorsan ve ağırlıklı olarak hikaye tabanlı oynuyorsan 32 inç daha iyi olur.
Hocam 32 olunca biraz bütçeyi esnettim.
https://app.hb.biz/QdRBih4iWgK5 şu model denk geldi hepsi de gezinirken ilgimi çekti. Arkadaşim da da monster aryound V2 var 7 bine veriyor 1 aylik. Bunlardan birini düşünüyorum farklı bir alternatif önerebilir misin?

Monster monitör almayın hocam gerek yok. Bu attığınız monitörün renkleri biraz soluk kalıyor diğer rakiplerine göre ama fiyatı daha uygun.

Monster monitör almayın hocam gerek yok. Bu attığınız monitörün renkleri biraz soluk kalıyor diğer rakiplerine göre ama fiyatı daha uygun.

Hocam attigim Samsung cihaz dışında 32 inç civarı olup 144Hz ve üstü cihaz önerin var mı butceyi bir iki lira daha esnetsem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı