Jakiro13 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Ayağım düz taban, ona göre bir ayakkabı önermenizi istiyorum, taban kısmı sağlam olacak, ağır olmayacak, sıkmayacak, koku yapmayacak ve boykot ürünü olmayacak şekilde bir tavsiye istiyorum, 7-8 bin TL bütçem var.
Ayağım düz taban, ona göre bir ayakkabı önermenizi istiyorum, taban kısmı sağlam olacak, ağır olmayacak, sıkmayacak, koku yapmayacak ve boykot ürünü olmayacak şekilde bir tavsiye istiyorum, 7-8 bin TL bütçem var.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 Hangi boykot? İsrail mi yoksa obur muhabbet mi?
rastgele bir fakir Decipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.420 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 fatihnulldreinull dedi: Hangi boykot? İsrail mi yoksa obur muhabbet mi? Genişletmek için tıkla... Terör karşıtı olan muhabbet şu an puma ayakkabı kalıpları nasıl diye bir konuya baktığından anladım.
fatihnulldreinull dedi: Hangi boykot? İsrail mi yoksa obur muhabbet mi? Genişletmek için tıkla... Terör karşıtı olan muhabbet şu an puma ayakkabı kalıpları nasıl diye bir konuya baktığından anladım.
Jakiro13 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #4 fatihnulldreinull dedi: Hangi boykot? İsrail mi yoksa obur muhabbet mi? Genişletmek için tıkla... İsrail ürünü almıyorum ya da destek veren yerli ürün de pek tercihim değil kalitesi yüzünden. fatihnulldreinull dedi: Hangi boykot? İsrail mi yoksa obur muhabbet mi? Genişletmek için tıkla... rastgele bir fakir dedi: Terör karşıtı olan muhabbet şu an puma ayakkabı kalıpları nasıl diye bir konuya baktığından anladım. Genişletmek için tıkla... La Sportiva Bushido 2 Gore-Tex Erkek Ayakkabısı Siyah - 43 | La Sportiva La Sportiva Bushido 2 Gore-Tex Erkek Ayakkabısı Siyah - 43 www.sportcity.com.tr Bu nasıl sizce tasarım olarak çok hoşuma gitti ama marka hakkında bilgim yok Son düzenleme: 5 Nisan 2025
fatihnulldreinull dedi: Hangi boykot? İsrail mi yoksa obur muhabbet mi? Genişletmek için tıkla... İsrail ürünü almıyorum ya da destek veren yerli ürün de pek tercihim değil kalitesi yüzünden. fatihnulldreinull dedi: Hangi boykot? İsrail mi yoksa obur muhabbet mi? Genişletmek için tıkla... rastgele bir fakir dedi: Terör karşıtı olan muhabbet şu an puma ayakkabı kalıpları nasıl diye bir konuya baktığından anladım. Genişletmek için tıkla... La Sportiva Bushido 2 Gore-Tex Erkek Ayakkabısı Siyah - 43 | La Sportiva La Sportiva Bushido 2 Gore-Tex Erkek Ayakkabısı Siyah - 43 www.sportcity.com.tr Bu nasıl sizce tasarım olarak çok hoşuma gitti ama marka hakkında bilgim yok
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #5 Jakiro13 dedi: La Sportiva Bushido 2 Gore-Tex Erkek Ayakkabısı Siyah - 43 | La Sportiva La Sportiva Bushido 2 Gore-Tex Erkek Ayakkabısı Siyah - 43 www.sportcity.com.tr Bu nasıl sizce tasarım olarak çok hoşuma gitti ama marka hakkında bilgim yok Genişletmek için tıkla... Marka kaliteli. Model hakkinda bilgim yok. İstersen Nike TN modellerine bakabilirsin. Buna benziyor.
Jakiro13 dedi: La Sportiva Bushido 2 Gore-Tex Erkek Ayakkabısı Siyah - 43 | La Sportiva La Sportiva Bushido 2 Gore-Tex Erkek Ayakkabısı Siyah - 43 www.sportcity.com.tr Bu nasıl sizce tasarım olarak çok hoşuma gitti ama marka hakkında bilgim yok Genişletmek için tıkla... Marka kaliteli. Model hakkinda bilgim yok. İstersen Nike TN modellerine bakabilirsin. Buna benziyor.
rastgele bir fakir Decipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.420 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #6 Jakiro13 dedi: İsrail ürünü almıyorum ya da destek veren yerli ürün de pek tercihim değil kalitesi yüzünden. Genişletmek için tıkla... Kullandığın tarayıcı verilerini satıp yine birilerine para kazandırıyor ama neyse bu konu dışı boykot olmayan düzgün bir ayakkabı var mı bilmiyorum.
Jakiro13 dedi: İsrail ürünü almıyorum ya da destek veren yerli ürün de pek tercihim değil kalitesi yüzünden. Genişletmek için tıkla... Kullandığın tarayıcı verilerini satıp yine birilerine para kazandırıyor ama neyse bu konu dışı boykot olmayan düzgün bir ayakkabı var mı bilmiyorum.
Jakiro13 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #7 rastgele bir fakir dedi: Kullandığın tarayıcı verilerini satıp yine birilerine para kazandırıyor ama neyse bu konu dışı boykot olmayan düzgün bir ayakkabı var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 3 5 tane markadan mı ibaret ayakkabı dünyası bu kadar mı yani her şey?
rastgele bir fakir dedi: Kullandığın tarayıcı verilerini satıp yine birilerine para kazandırıyor ama neyse bu konu dışı boykot olmayan düzgün bir ayakkabı var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 3 5 tane markadan mı ibaret ayakkabı dünyası bu kadar mı yani her şey?
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #8 Jakiro13 dedi: İsrail ürünü almıyorum ya da destek veren yerli ürün de pek tercihim değil kalitesi yüzünden. La Sportiva Bushido 2 Gore-Tex Erkek Ayakkabısı Siyah - 43 | La Sportiva La Sportiva Bushido 2 Gore-Tex Erkek Ayakkabısı Siyah - 43 www.sportcity.com.tr Bu nasıl sizce tasarım olarak çok hoşuma gitti ama marka hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa duydum bu markayı New balance alabilirsin.
Jakiro13 dedi: İsrail ürünü almıyorum ya da destek veren yerli ürün de pek tercihim değil kalitesi yüzünden. La Sportiva Bushido 2 Gore-Tex Erkek Ayakkabısı Siyah - 43 | La Sportiva La Sportiva Bushido 2 Gore-Tex Erkek Ayakkabısı Siyah - 43 www.sportcity.com.tr Bu nasıl sizce tasarım olarak çok hoşuma gitti ama marka hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa duydum bu markayı New balance alabilirsin.
Jakiro13 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #9 Xhaka dedi: Hocam ilk defa duydum bu markayı New balance alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Usta o da boykot helly hansen aldım bir tane fena da değil ama çeşit sayısı az helly de de.
Xhaka dedi: Hocam ilk defa duydum bu markayı New balance alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Usta o da boykot helly hansen aldım bir tane fena da değil ama çeşit sayısı az helly de de.