7-8 bin TL civarı telefon önerisi

Öyle bir şey iddia etmedim? Lütfen mesajları tekrar okuyup kafanıza göre konuşmayınız.
Lütfen siz benim mesajımı tekrar okuyunuz. Ben size ne demişim? Giriş seviyesi xiaomiyi s23 ultradan iyi görüyorsun resmen demişim dimi? Resmen diye bir ifade var orda.

Note 8'den geçeceğim, arkadaşın bana yararı oldu o yüzden teşekkür ederim @kopkeliekmek
Hocam dolap üzeri gibi sitelerden yurt dışı s21, fold 3 gibi cihazlara yönelebilirsiniz. Baya ucuz oluyorlar. Note 10 serisi s10 serisinden daha iyiler. S20Fe piyasası ne alemde bilmiyorum ama 2.el S20Fe'ye de bakabilirsiniz. Veyahut yeni bir cihaz arıyorsanız 20 ay üstü garantili A34 alabilirsiniz. Sıfırdan farksız oluyorlar ve sıfır fiyatının baya altında oluyorlar. Tavsiyem gidip de tecno gibi markalardan cihaz almayın çok kötü oluyorlar.

S23ultrayı alırken amacım 14 Pro Max ile kıyaslamaktı son kullanıcıya hangisi hitap ediyor hangisi parasını hak ediyor diye. 1 ay boyunca 14 Pro Max ile S23ultrayı ceplerimde taşıyarak kullandım.

Açıkçası telefonumdan memnunum ama kamerası çok kumlanmaya başladı ve eskisi gibi iyi değil. S10+ istememin nedeni kamerasıydı ama dediğiniz telefonlarda kamerası ondan daha iyi olan varsa düşünebilirim.

A34 en az 4-5 yıl götürür hocam ama aralarında en iyi kameraya Galaxy Note 10+ ve Note 10 sahip. S10+'da baya baya iyi bir kameraya sahip bende serinin en küçük telefonu S10e vardı ve o bile cam gibi çekiyordu. 10 numara kamerası vardı hatta arkadaş ortamında video çekerken çok net olduğu için muhabbeti dönmüştü.

Tamamdır, bende öyle düşünmüştüm çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…