7-8 bin TL direksiyon seti önerisi

Bütçe
8000

eyupp1905

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070Tİ, R5 5600, NZXT 750W, A520m A pro ,Panther 8x2 3200mhz
ETS 2 ve Forza 5 oynuyorum. Anlayacağınız araba simülasyonlarını çok seviyorum. Bütçe maksimum bu kadar. Marka fark etmez. Günde Max 1 saat kullanacağım. 1 yıl kullansam yeterlidir. Vitesli olsa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Bir de Rampage V902s diye 900° vitesli set buldum. O nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin iki oyun da tam olarak simülasyon değil. Ets hadi neyse de. Önerdiğin direksiyon seti Berbat! Hem Rampage hem yaylı eski tip uyduruk bir direksiyon. Bütçe dar olduğu için 2. El G29 tavsiye edebiliriz ancak.

Bahsettiğin iki oyun da tam olarak simülasyon değil. Ets hadi neyse de. Önerdiğin direksiyon seti Berbat! Hem Rampage hem yaylı eski tip uyduruk bir direksiyon. Bütçe dar olduğu için 2. El G29 tavsiye edebiliriz ancak.
Maalesef bütçem yetmiyor 2.el DFGT alabilirim sizce iyimidir

Maalesef bütçem yetmiyor 2.el DFGT alabilirim sizce iyimidir
Değildir maalesef. Neredeyse 15 yıldan fazladır olan bir direksiyon ve çok ilkel kalıyor. Bir heves alıp ondan sonra satmaya uğraşmayın. Benim ilk direksiyon setim DFGT idi ve o zamanlar için dahi oyuncak gibi geliyordu. Bir süre kullanıp sonra kenara atıyorsunuz. Benim önerim Youtube'da ETS videosu izleyip gaza gelip eski tip dişli kullanan direksiyonlara para harcamayın. Thrustmaster'ın kayış dişli karışımı direksiyonlarını da kullandım ve gerçekten oyuncak gibi hissettiriyor. Para biriktirin ve bu işe hevesiniz varsa Direct Drive bir direksiyon alın. Şuan en uygun DD direksiyon PXN V10 Pro 15.800 TL'ye satılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı