Merhaba. Yaklaşık 7000-8000 lira civarı bütçem var ve F/P oranı yüksek hazır sistem arıyorum. Monitör vs dahil her şey hazır sadece kasa lazım. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.
Merhaba. Yaklaşık 7000-8000 lira civarı bütçem var ve F/P oranı yüksek hazır sistem arıyorum. Monitör vs dahil her şey hazır sadece kasa lazım. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.
çok teşekkür ederim cevabınız için,bu sistem valorant'ı ve zula'yı tahmini kaç fps oynatır? excalibur'un 200hz monitörü var bende ama biraz daha ayar yapmam gerekiyor fps artışı için sanırım
çok teşekkür ederim cevabınız için,bu sistem valorant'ı ve zula'yı tahmini kaç fps oynatır? excalibur'un 200hz monitörü var bende ama biraz daha ayar yapmam gerekiyor fps artışı için sanırım
merhaba teşekkür ederim cevabınız için,fakat ekran kartı göremedim valorant'ı kaç fps oynatır bu sistem sağ olun.
Çok teşekkür ederim cevabınız için, bu sistem Valorant'ı ve Zula'yı tahmini kaç FPS oynatır? Excalibur'un 200Hz monitörü var bende ama biraz daha ayar yapmam gerekiyor FPS artışı için sanırım.
Merhaba teşekkür ederim cevabınız için, fakat ekran kartı göremedim Valorant'ı kaç FPS oynatır bu sistem sağ olun.
Ayrıca bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? 16 GB RAM'li hali var onu da alabilirim.
Bulaşmayın onlara ölüm riskli PSU'lar var. 5600G iyidir. GT 1030'a denk ekran kartı Valorant'ı rahat oynatır oyun testlerine bakabilirsiniz net bir cevap için.
merhaba teşekkür ederim cevabınız için,fakat ekran kartı göremedim valorant'ı kaç fps oynatır bu sistem sağ olun.
ayrıca bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? 16 GB RAM'li hali var onu da alabilirim
Bulaşmayın onlara ölüm riskli PSU'lar var. 5600G iyidir. GT 1030'a denk ekran kartı Valorant'ı rahat oynatır oyun testlerine bakabilirsiniz net bir cevap için.
benim de hoşuma gitmişti almayı düşünüyordum fakat kararsız kaldım şu an. öyle bir ortam ki kimseye güvenilmiyor. apu sistem'e daha sonra ekran kartı takabiliyor muyuz mesela kasayı alıp daha sonra RX 6400 ekran kartı taksam nasıl bi sistem olur sizce? yardımlarınız için teşekkür ederim
Benim de hoşuma gitmişti almayı düşünüyordum fakat kararsız kaldım şu an. Öyle bir ortam ki kimseye güvenilmiyor. APU Sistem'e daha sonra ekran kartı takabiliyor muyuz mesela kasayı alıp daha sonra RX 6400 ekran kartı taksam nasıl bir sistem olur sizce? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sakın 1030'lu ve attığınız linkteki sistemi almayın 5600G olan sistemi alın ileride ona ekran kartı takabilirsiniz. Alırken yükseltme seçenekleri yerinden PSU'yu High Power SSD yide NV2 yaparsanız güzel olur.