benim de hoşuma gitmişti almayı düşünüyordum fakat kararsız kaldım şu an. öyle bir ortam ki kimseye güvenilmiyor. apu sistem'e daha sonra ekran kartı takabiliyor muyuz mesela kasayı alıp daha sonra RX 6400 ekran kartı taksam nasıl bi sistem olur sizce? yardımlarınız için teşekkür ederim
Çoğu kartı takarsınız. Güzeldir. Sırf GPU'lu PC toplayacağım diye işlemciden kısmaya gerek yok. 5600G üzmez çok sağ olun bu sistemi alıp ileride de RX 6400 ile yükselteyim o zaman. ayrıca RX 6400 dışında tavsiye edebileceğiniz f/p bir ekran kartı var mı? başınızı şişiriyorum kusura bakmayın
çok sağ olun bu sistemi alıp ileride de RX 6400 ile yükselteyim o zaman. ayrıca RX 6400 dışında tavsiye edebileceğiniz f/p bir ekran kartı var mı? başınızı şişiriyorum kusura bakmayın
çok sağ olun bu sistemi alıp ileride de RX 6400 ile yükselteyim o zaman. ayrıca RX 6400 dışında tavsiye edebileceğiniz f/p bir ekran kartı var mı? başınızı şişiriyorum kusura bakmayın
RX 6400 kartı gayet iyi fiyat performans anlamında. Bütçe biraz daha çıkarsa RX 6600 veya 6500 XT daha iyi olur. Yardımcı olmak için varız. Estağfurullah.
hocam açık konuşayım benim oynadığım tek oyun zula. ve düşük ayarlarda daha iyi oynuyorum ve monitörüm de 200hz olduğundan zulayı düşük ayarlarda 200 fps sabit oynatacak bi sistem arıyordum kendi çapımda. attığınız kasa zulayı 200fps oynatmaya yeterli midir?
hocam açık konuşayım benim oynadığım tek oyun zula. ve düşük ayarlarda daha iyi oynuyorum ve monitörüm de 200hz olduğundan zulayı düşük ayarlarda 200 fps sabit oynatacak bi sistem arıyordum kendi çapımda. attığınız kasa zulayı 200fps oynatmaya yeterli midir?
Monitör hakkında çok bir bilgim yok @550519 hocam daha net bilgi verebilir o konuda. Hocam Zula'yı sistem rahat oynatır 200 FPS'e gerek yok 144 Hz'de iyi olur.
Monitör hakkında çok bir bilgim yok @550519 hocam daha net bilgi verebilir o konuda. Hocam Zula'yı sistem rahat oynatır 200 FPS'e gerek yok 144 Hz'de iyi olur.
i5-4570 gtx 1650 kombinasyonu fazla darboğaz yapar mı hocam en azından zula için? 7.100 liraya kadar düşürdüm hoşuma da gitti sistem ama bilmiyorum pek güven vermiyor.