7-8 Bin TL kulaklık önerisi

Fronzy

Hectopat
Arkadaşlar 7-8 bin TL bandına kadar bir kulaklık arıyorum. Her gün 2-3 saat civarı müzik dinliyorum. Bazen arkadaşlarımla yeri geliyor Valorant CS:GO tarzı oyunlar oynuyoruz az da olsa ses kasmak gerekiyor. Tabii bunların yanı sıra mikrofon kalitesi de önemli. Bu üçünü düzgünce yapabilen bir kulaklık arıyorum kablolu kablosuz pek fark etmez fakat batarya süresi uzunsa kablosuz tercih edebilirim. Bu fiyat bandında en iyi alınabilecek kulaklık hangisidir?

Aslında aklımda bazı modeller var.
  • HS80 Max Wireless.
  • Arctis Nova Pro kablolu.
  • Arctis Nova 5
Arctis Nova Pro ile HS80 Max arasında çok fazla ses kalitesi farkı var mı eğer az ise direkt HS 80 Max alacağım.

Son düzenleme:
Hocam müzik ve mikrofon olarak nasıl. Memnun musunuz?

Ses seviyesi inanılmaz yüksek %40 altı hep kullanıyorum ve müzik konusunda baslar tizler fazlasıyla yeterli zaten SteelSeries GG'de sonar tabanlı EQ ayarları mevcut kendinde ayar çekebiliyorsun. Mic'den memnunum eski G733'ten çok daha iyi ve Discord'da sesim net anlaşılır cızırtısızmış. YouTube incelemelerini izle karar verirsin.

Hocam izledim izlemesine aklımı Nova Pro çok karıştırıyor.😀çıkmaza girdik iyice.

Gamedac olması en iyi oyuncu kulaklığı olması falan çok cazip geliyor. Özellikle ses kalitesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı