7-8 bin TL monitör tavsiyesi

KuroNoKenshi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, monitörümü değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem 7-8 civarında.

Şu anlık aklımdaki monitör Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör
yanlış anlaşılma olmasın almak istediğim monitör bu

Daha iyi bir öneriniz var mı bu fiyat bandında?

240Hz veya üstü olması lazım, tepki süresi 5ms ve altındakiler olur, ips panel tercih ederim, 1080p yeter 2k veya üstü oyun oynasam pc kaldırmaz zaten, kavisli pek tercihim olmaz, ekranın yüksekliğini falan ayarlayabileceğim bir monitör olursa çok güzel olur.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Neden değiştiriyorsunuz? O butcedeki herhangi bir monitorun şu anki monitore gore cok bir fark yaratabilecegini düşünmüyorum.

Pardon ben değiştireceksiniz sanmıştım aklınızdaki monitormus o.

Merhaba, monitörümü değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem 7-8 civarında.

Şu anlık aklımdaki monitör Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör

Daha iyi bir öneriniz var mı bu fiyat bandında?

240Hz veya üstü olması lazım, tepki süresi 5ms ve altındakiler olur, IPS panel tercih ederim, 1080p yeter 2K veya üstü oyun oynasam PC kaldırmaz zaten, kavisli pek tercihim olmaz, ekranın yüksekliğini falan ayarlayabileceğim bir monitör olursa çok güzel olur.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Aslında monitörünüz güzel bir monitör satma sebebiniz 2K bir monitöre geçmek mi acaba?

Hocam eğer varsa bütçeniz LG Ultra Gear modelini öneririm. Ben kullanıyorum ve son derece memnunum. 32 inch benim ekran.

Hocam adam 240Hz veya üstü demiş.

Aslında monitörünüz güzel bir monitör satma sebebiniz 2K bir monitöre geçmek mi acaba?

Hocam adam aklındaki monitörü söylemiş, şu anki monitörü Odyssey G4 değil.

Hocam 27 inç FHD monitör piksel saydırır diye düşünüyorum.
@bluerr

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı