7-8 bin TL mouse önerisi

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Bütçe sorunum yok. Halihazırda G PRO Wireless kullanıyorum. Elim 18-19cm, claw grip tutuyorum. Faremin tutuş rahatlığından falan memnunum ama sorunlu bir switch olduğu için arada tıklarken rahatsız ediyor. Bu bütçede biraz da tasarımı hoşuma gittiği için Pulsar Tenz Signature Edition düşünüyorum. Sizce? Valorant'ta sıralama kasıyorum mouse kalitesi benim için çok önemli. Delikli pek sevmiyorum ama alabilirim.

Sıralama kasıyorsan performans ve konfor önemli. Tasarımı arka planda bırakman gerekiyor. GPX Superlight 2 alabilirsin. Alıştığın shapei bırakma.

Lamzu MayaX ve OGM Cloud Crimson Lion eğer. WL mouse falan almayacaksan bana kalırsa daha mantıklı tercih olur bu ikisi.

8000TL'ye 1 tane tenz yerine bu ikisini alabiliyorsun.

Zaten üst seviye bir mouse kullanıyorsun shape değiştirmek iyi olmayabilir. Dediğin mouse o parayı hak etmiyor orası ayrı, memnunsan Superlight 2'ye yükseltme yapabilirsin.

Zaten üst seviye bir mouse kullanıyorsun shape değiştirmek iyi olmayabilir. Dediğin mouse o parayı hak etmiyor orası ayrı, memnunsan Superlight 2'ye yükseltme yapabilirsin.

Hmm o zaman Logitech'den devam ya.

Sıralama kasıyorsan performans ve konfor önemli. Tasarımı arka planda bırakman gerekiyor. Gpx Superlight 2 alabilirsin. Alıştığın shapei bırakma.

Aradığım yorum tarzı. Sağ olun hocam evet fazla farklı bir fareye geçesim yok. 8K Hz ve daha iyi shape ve malzeme kalitesi yüzünden G PRO Wireless'i değişmek istiyorum zaten. Gpx 2 şu an top seviyelerde sanırım performans olarak.

Fiyatini hakettigi soylenemez genel anlamda, daha uyguna maya X gibi mouseler daha mantıklı eğer delikli mouse sevmiyorsan.

Hocam yani delikli pek kullanmadım. E-spor anlamındada genelde V3 Pro ve gpx 2 kullanıyorlar. Aslında ulx düşünmüştüm.

Fiyatini hakettigi soylenemez genel anlamda, daha uyguna maya X gibi mouseler daha mantıklı eğer delikli mouse sevmiyorsan.

Hocam Wraith ying CF nasıldır? Shape olarak gpx2 benziyor ve karbonfiber.

Son düzenleme:
Hocam yani delikli pek kullanmadım. E-spor anlamındada genelde V3 Pro ve gpx 2 kullanıyorlar. Aslında ulx düşünmüştüm.

Sponsorluklarla alakalı o kullanımlar genelde, Finalmouse ise kalite kontrol anlaminda biraz sorunlu, koleksiyinluk bir mouse daha çok ULX. WLmouse Beast X Max alabilirsin delikli kullanirim diyorsan, deoiksiz olarak Maya X alinabilir. Hepsi shape olarak oldukca benziyor Superlight ile.

Wraith'den şu an en mantıklı gelen Lamzu maya X ve ying CF açıkçası. Karbon fiber diye hoşuma gitti ying CF,

Hocam Wraith ying CF nasıldır? Shape olarak gpx2 benziyor ve karbonfiber.

Ying CF alakasiz bir shape'e sahip GPX ile. Soyledigim modeller daha mantikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…