7-8 bin TL oyuncu koltuğu önerisi

129592

Kilopat
Bütçem maksimum 8 bin. 8 binden fazla vermek istemiyorum bir koltuğa. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Maksimum boyun ve sırt konforu ve kumaş olsun mümkünse. Deri çabuk yıpranıyormuş ve terletiyormuş duyduğuma göre.

Son düzenleyen: Moderatör:

3 senedir sorunsuz kullanıyorum. Ama tabii ki ok uzun saatler oturacaksan rahatsız ediyor oyuncu koltukları. Omurga destekli bir sırt yastığı ve visco alt minderi ile kullanıyorum. Satıcı ürünleriyle ilgilidir. Gerekli her durumda yardımcı oluyorlar.

04.jpg

3 senedir sorunsuz kullanıyorum. Ama tabii ki ok uzun saatler oturacaksan rahatsız ediyor oyuncu koltukları. Omurga destekli bir sırt yastığı ve visco alt minderi ile kullanıyorum. Satıcı ürünleriyle ilgilidir. Gerekli her durumda yardımcı oluyorlar.

Eki Görüntüle 2082060

Hawk Gaming Chair fab5'ten iyi mi? Bu seduna markasını hiç duymadım herkes hawk veya X Drive tavsiye ediyordu ya da HP Omen koltuklar attığınız koltuğu beğendim ama konforo çok önemli o kadar veriyorsam koltuğa değsin istiyorum boyun düzleşmesi ve boyun fıtık başlangıcı var bende o yüzden çok önemli konforu belimde sorun yok neyse ki.
Uzun saatlerden kastınız kaç saat yani kaç saatten sonra rahatsız oluyorsunuz siz mesela o koltukta otururken?

Hawk artık standartlaşmış üzmeyen bir marka ve model. Ben kenten örme kumaş daha çok sevdiğim için tercih ettim. Ayrıca o zamanlar piyasada yeniydi Seduna ve fiyatı da çok uygundu. Kumaş rengi falan da çok hoşuma gitmişti. Xdrive bence çok abartılıyor. Kumaş cinsine göre de değişiyor bu arada konforu. Terleten kumaşlar da var piyasada. Ama Hawk güzel tercih olacaktır tabi ki. Kullanıp memnun kalan arkadaşlarım var.

Bütçem maksimum 8 bin. 8 binden fazla vermek istemiyorum bir koltuğa. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Maksimum boyun ve sırt konforu ve kumaş olsun mümkünse. Deri çabuk yıpranıyormuş ve terletiyormuş duyduğuma göre.

Fab 5 ten çok farkı yok gibi duruyor aradaki 3 bin TL lik farka değer mi?

Eki Görüntüle 2082060

Hocam ya sizin attığınızı alacağım ya da nytmare in attığı 8 binlik hawkı alacağım malzeme kalitesi hawkın daha iyi sanırım kararsız kaldım sizin attığınız 6 bin arkadaşın attığı 8 bin hani aradaki farka değerse 8 binlik hawkı alacağım gibi.

Son düzenleme:
Fab 5 ten çok farkı yok gibi duruyor aradaki 3 bin TL lik farka değer mi?

Hocam ya sizin attığınızı alacağım ya da nytmare in attığı 8 binlik hawkı alacağım malzeme kalitesi hawkın daha iyi sanırım kararsız kaldım sizin attığınız 6 bin arkadaşın attığı 8 bin hani aradaki farka değerse 8 binlik hawkı alacağım gibi.
Hawk asla üzmez ve o seri de güzel. Ben 3 sene önce aldım ve o zaman aldığım firma iyiydi. Ama şu an Hawk için ben de kefil olabilirim.

Hawk asla üzmez ve o seri de güzel. Ben 3 sene önce aldım ve o zaman aldığım firma iyiydi. Ama şu an hawk için ben de kefil olabilirim.

Siz uyguna almışsınızdır 3 sene önce bayağı ben hawk future da karar kıldım gibi ya sipariş geçerim bir haftaya falan KKTC deyimde Türkiye'ye eve siparişi geçerim ailem halleder kurulumunu falan yavru vatandan anavatana döndüğümde de keyfini çıkarırım. Çok teşekkür ederim size de yukarıdaki nytmare nickli arkadaşada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı