F Filozof Balina Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 121 22 Kasım 2024 #1 2K monitör almak istiyorum Hz konusunda kararsız kaldım. FPS oyunları oynamayı seviyorum onun dışında FIFA oynuyorum. Bütçe 7-8k civarı. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
2K monitör almak istiyorum Hz konusunda kararsız kaldım. FPS oyunları oynamayı seviyorum onun dışında FIFA oynuyorum. Bütçe 7-8k civarı.
Promethea Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 1.905 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #2 Philips Evnia 27M2N5500-00 27" 0,5 ms (MPRT) 180Hz QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Philips Evnia 27M2N5500-00 27" 0,5 ms (MPRT) 180Hz QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 22 Kasım 2024 #3 Bütçeniz için en uygun; Amazon.com.tr
S Shiva.7 Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #4 AhmetAlii dedi: Bütçeniz için en uygun; Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bende bu monitörü alma yolundayım ayın ortalarında 7800 iken alamadım, indirime girerse alacağım.
AhmetAlii dedi: Bütçeniz için en uygun; Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bende bu monitörü alma yolundayım ayın ortalarında 7800 iken alamadım, indirime girerse alacağım.
F Filozof Balina Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 121 22 Kasım 2024 #5 Ekran kartı güçlü sizce 180hz almak mantıklı olur mu? Çok oyun oynayan birisi değilim. @Promethea @AhmetAlii AhmetAlii dedi: Bütçeniz için en uygun; Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam WQHD'nin esprisi ne oluyor =?
Ekran kartı güçlü sizce 180hz almak mantıklı olur mu? Çok oyun oynayan birisi değilim. @Promethea @AhmetAlii AhmetAlii dedi: Bütçeniz için en uygun; Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam WQHD'nin esprisi ne oluyor =?
S Shiva.7 Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #6 Filozof Balina dedi: Ekran kartı güçlü sizce 180Hz almak mantıklı olur mu? Çok oyun oynayan birisi değilim. @Promethea @AhmetAlii Hocam WQHD'nin esprisi ne oluyor =? Genişletmek için tıkla... QHD monitörlere göre daha geniş WQHD yani genişlik başka bir artısı var mı bilmiyorum.
Filozof Balina dedi: Ekran kartı güçlü sizce 180Hz almak mantıklı olur mu? Çok oyun oynayan birisi değilim. @Promethea @AhmetAlii Hocam WQHD'nin esprisi ne oluyor =? Genişletmek için tıkla... QHD monitörlere göre daha geniş WQHD yani genişlik başka bir artısı var mı bilmiyorum.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 22 Kasım 2024 #7 Filozof Balina dedi: Ekran kartı güçlü sizce 180Hz almak mantıklı olur mu? Çok oyun oynayan birisi değilim. @Promethea @AhmetAlii Hocam WQHD'nin esprisi ne oluyor =? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten 2 k alacaksanız daha düşük Hz yok denilecek kadar az. Zaten 4070 Ti Super'le çoğu oyunu FPS'lerde alabilirsin.
Filozof Balina dedi: Ekran kartı güçlü sizce 180Hz almak mantıklı olur mu? Çok oyun oynayan birisi değilim. @Promethea @AhmetAlii Hocam WQHD'nin esprisi ne oluyor =? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten 2 k alacaksanız daha düşük Hz yok denilecek kadar az. Zaten 4070 Ti Super'le çoğu oyunu FPS'lerde alabilirsin.