7-8 bin TL sistem önerisi

greandes

Decapat
Daha fazla  
Merhaba değerli Technopat ailesi.
E-ticaret ile ilgileniyorum.
1-2 dakikalık video editleme (çok yüksek boyutlarda olmayacak şekilde) Instagram Reels tarzı içerikler.
Photoshop üzerinden Instagram postları hazırlamada sorun çıkarmayacak.
Ve günümüzde oynanan oyunları en azından yüksek performansta değil de yine de tatmin edecek seviyede oynatabilecek bir bilgisayar arıyorum.
Sistem aksın istiyorum şu anki PC'nin kasıntılarından bıktım bazen kendi kendine donuyor ve kapanıyor.
Sadece kasa olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe 7-8k civarı, sadece kasa alacağım.

Teşekkürler.

Dediğin işleri görür ama büyük oyunlarda performans low falan haberin olsun onun haricinde 2.ele bakman iyi olur

Vector Bronze | Intel i3 10100F | 8 GB DDR4 | GTX 1650 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Ekran kartlı sistem ararsanız bunu alabilirsiniz.Genelde bu bütçeye 1650,1650s,5500xt bulunuyor.İlerde yükseltme yaparsanız arkadaşın attığı 5600g apu sistemi tavsiye ederim.

Hocam, bu kasada ekran kartı bulunmuyor sanırım. Ekran kartı olmadan dediğim işlemlerde beni idare eder değil mi? Ayrıca sonradan ekran kartı ilavesi yapabilirim. Onun içinde önerin varsa memnun olurum.. teşekkürler

İşini görür oyunda oynarsın misal gta orta ayarlar zaten lol cs valorant tarzı oyunları her türlü rahat oynarsın dediğim aaa büyük oyunlar misal ac valhalla low da oynatır. Kart konusuna gelirsek ilerde 6600 falan takarsın güzel olur.

Teşekkürler. Bahsettiğiniz ekran kartı piyasası nedir şuan

@584297
üstad teknobiyotik ile biraz şikayet okuduğum için farklı bir siteye bakayım dedim bunu buldum.
tıklayıp ürünlerin detaylarını değiştirip sipariş ediliyormuş.
Ben birşeyler seçtim ama birşeyleri eksik seçmek istemiyorum. ssd psu ram ve kasa hangisi daha mnatıklı olur bana seçip link atma şansın var mı seni yormazsam eğer yada söylesende olur. Müsaitsen tabii

Özelleştirince bura bi tık pahalı geliyoır ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…