1 1 gigabayd Yoctopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 7 6 Haziran 2024 #1 7-8k arası PC toplamama yardım eder misiniz?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 6 Haziran 2024 #2 1 gigabayd dedi: 7-8k arası PC toplamama yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İkinci el olacak. Sıfır olmaz biliyorsunuz değil mi?
1 gigabayd dedi: 7-8k arası PC toplamama yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İkinci el olacak. Sıfır olmaz biliyorsunuz değil mi?
1 1 gigabayd Yoctopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 7 6 Haziran 2024 #3 Kl0prax dedi: İkinci el olacak. Sıfır olmaz biliyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, Sadece ekran kartı ve işlemci anakarta ihtiyacım var 0 olsun yani.
Kl0prax dedi: İkinci el olacak. Sıfır olmaz biliyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, Sadece ekran kartı ve işlemci anakarta ihtiyacım var 0 olsun yani.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 6 Haziran 2024 #4 1 gigabayd dedi: Merhaba hocam, Sadece ekran kartı ve işlemci anakarta ihtiyacım var 0 olsun yani. Genişletmek için tıkla... Konu açarken de bilgi vermemişsin şuan da eksik bilgi veriyorsun. DDR2 den DDR5'e bir sürü anakart mevcut. DDR kaç lazım?
1 gigabayd dedi: Merhaba hocam, Sadece ekran kartı ve işlemci anakarta ihtiyacım var 0 olsun yani. Genişletmek için tıkla... Konu açarken de bilgi vermemişsin şuan da eksik bilgi veriyorsun. DDR2 den DDR5'e bir sürü anakart mevcut. DDR kaç lazım?
1 1 gigabayd Yoctopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 7 6 Haziran 2024 #5 Kl0prax dedi: Konu açarken de bilgi vermemişsin şuan da eksik bilgi veriyorsun. DDR2 den DDR5'e bir sürü anakart mevcut. DDR kaç lazım? Genişletmek için tıkla... 3 falan
Kl0prax dedi: Konu açarken de bilgi vermemişsin şuan da eksik bilgi veriyorsun. DDR2 den DDR5'e bir sürü anakart mevcut. DDR kaç lazım? Genişletmek için tıkla... 3 falan
leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #6 1 gigabayd dedi: 3 falan. Genişletmek için tıkla... 3 falan ne hocam yanlış bir şey atmayalım şimdi.
1 1 gigabayd Yoctopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 7 6 Haziran 2024 #7 leeeth dedi: 3 falan ne hocam yanlış bir şey atmayalım şimdi. Genişletmek için tıkla... 4 olsun
leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #8 1 gigabayd dedi: 4 olsun Genişletmek için tıkla... Troll konu kapayın geçin boş çar.
1 1 gigabayd Yoctopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 7 6 Haziran 2024 #9 leeeth dedi: Troll konu kapayın geçin boş çar. Genişletmek için tıkla... Ne alaka olm fiyatlari bilmiyorum baktim 4de çok pahalı değilmis yani ondan 4 olsun dedim
leeeth dedi: Troll konu kapayın geçin boş çar. Genişletmek için tıkla... Ne alaka olm fiyatlari bilmiyorum baktim 4de çok pahalı değilmis yani ondan 4 olsun dedim
leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #10 1 gigabayd dedi: Ne alaka olm fiyatlari bilmiyorum baktim 4'te çok pahalı değil mis yani ondan 4 olsun dedim. Genişletmek için tıkla... Şu anki anakartınızın modelini söyleyin DDR, RAM ile aynı olmak zorunda.
1 gigabayd dedi: Ne alaka olm fiyatlari bilmiyorum baktim 4'te çok pahalı değil mis yani ondan 4 olsun dedim. Genişletmek için tıkla... Şu anki anakartınızın modelini söyleyin DDR, RAM ile aynı olmak zorunda.