7 - 8 bin TL'ye ATX anakart önerisi

Bütçe
7500

NousFurkan

Kilopat
ATX kasaya ATX anakart önerir misiniz?

Montech AIR 903 MAX kasa bu.

2 M.2 slotu olsun, Wi-Fi olsun, 4 RAM girişi olsun. Bütçe maksimum 7-8K.

ATX kasaya ATX anakart önerir misiniz?

Montech Air 903 Max kasa bu.

2 M.2 slotu olsun, Wi-Fi olsun, 4 RAM girişi olsun. Bütçe maksimum 7-8k.

Hocam soket bilgisi yazılmamış. Ben mi göremiyorum.

İşlemci ryzen 7 7800x3d düşünüyorum bütçe de sorun yaşarsam ilk önce 7500 f alıp sonra yukselticem

Hocam soket bilgisi yazılmamış. Ben mi göremiyorum.
Ne yazması gerekiyordu hocam

İşlemci Ryzen 7 7800x3D düşünüyorum bütçe de sorun yaşarsam ilk önce 7500 F alıp sonra yükselteceğim.

Ne yazması gerekiyordu hocam.

Öneri isterken işlemciyi yazman yeter hocam, misal Intel işlemciler arasında bile soket farkı var bunu belirtmen gerekliydi.

Amazon'da 10bine 650 Tomahawk vardı tükenince zam gelmiş 6 taksitle alabilirdin neyse umarım güzel öneriler gelir.

Arkadaş istedi belirttim hocam pek bilgim yok 0 dan bir şeyler yapmaya çalışıyorum tesekkur ederim arkadasin attığı anakart güzel geldi gözüme fiyatta güzel

Arkadaş istedi belirttim hocam pek bilgim yok 0'dan bir şeyler yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim arkadasin attığı anakart güzel geldi gözüme fiyatta güzel.

Egale ice hoş duruyor ama onunda Wi-Fi'si yokmuş, ayrıyeten Wi-Fi aparati alabilirsin belki.

Bunun hakkında şöyle bir yazı gördüm Gigabyte B650 Eagle AX alınır mı?

Son düzenleme:
Egale ice hoş duruyor ama onunda Wi-Fi'si yokmuş, ayrıyeten Wi-Fi aparati alabilirsin belki.

Teşekkürler hocam elinize sağlık inceliyorum şimdi

https://www.itopya.com/gigabyte-b650-gaming-x-ax-v2-8000mhzoc-ddr5-am5-dp-hdmi-m2-atx-anakart_u31515
Bu anakart aklıma yattı nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…