7 - 8 bin TL'ye hall effect klavye önerisi

Bütçe
8000TL

Caspviase

Centipat
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi hall effect, Rapid trigger özellikli bir klavye arıyorum. Bütçe 7-8k civarında, daha yüksek fiyatlı klavyeler önermezseniz sevinirim. %60 klavye istemiyorum, en az %75 veya TKL olursa benim için iyi olur. Sizce bu bütçe ile alabileceğim en iyi klavye hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi hall effect, Rapid trigger özellikli bir klavye arıyorum. Bütçe 7-8k civarında, daha yüksek fiyatlı klavyeler önermezseniz sevinirim. %60 klavye istemiyorum, en az %75 veya TKL olursa benim için iyi olur. Sizce bu bütçe ile alabileceğim en iyi klavye hangisi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sağ üstteki ekran yerine ses tekerleği olan bir model benim daha çok işime yarayacağını düşünüyorum.

Hocam sağ üstteki ekran yerine ses tekerleği olan bir model benim daha çok işime yarayacağını düşünüyorum.

İçlerinde en beğendiğim olduğu için ilk önerim o oldu ama illa ekstra ses tekerleği olsun diyorsan diğer attıklarıma bakabilirsin. Veya bütçe sıkıntım yok diyorsan klavye + harici numpad alıp hep kafana göre numpad olarak veya atama için kullanabilir hem de ses tekerleğine sahip olursun.

Üstte paylaştıklarımda Ses tekerleği de var ama bu şekilde 80 boyut + Harici numpad olarak da alabilirsin. Numpad üzerinde Ses tekerleği de var. Ama Castle 80 bana göre bu önerdiklerim arasından en iyisi.

İçlerinde en beğendiğim olduğu için ilk önerim o oldu ama illa ekstra ses tekerleği olsun diyorsan diğer attıklarıma bakabilirsin. Veya bütçe sıkıntım yok diyorsan klavye + harici numpad alıp hep kafana göre numpad olarak veya atama için kullanabilir hem de ses tekerleğine sahip olursun.

Üstte paylaştıklarımda ses tekerleği de var ama bu şekilde 80 boyut + harici numpad olarak da alabilirsin. Numpad üzerinde ses tekerleği de var. Ama Castle 80 bana göre bu önerdiklerim arasından en iyisi.

Aslında ben birkaç klavyeye bakmıştım ve Glorious gmmk 3 ve Akko Monsgeek m1W V3 arasında kalmıştım. Kullanabileceğim alan küçük olduğu için ayrıyeten num pad almayı düşünmüyorum sanırım bu iki model arasından birisini tercih edeceğim. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı