7-8 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
7-8 bin tl

Marksmanx

Femtopat
Daha fazla  
İyi aksamlar. Bilgisayarla cok aram yok açıkçası buradaki terimleri vs hiç anlamıyorum. 7-8 bin TL'ye LoL, CS, Valorant oynatacak bir bilgisayar toplamam mumkun mudur? Yardimci olur musunuz?

İyi aksamlar. Bilgisayarla cok aram yok açıkçası buradaki terimleri vs hiç anlamıyorum. 7-8 bin TL'ye LoL, CS, Valorant oynatacak bir bilgisayar toplamam mumkun mudur? Yardimci olur musunuz?

Hocam vallahi bu devirde o paraya çok zor. Biraz daha biriktirip güzel bir sistem dizebilirsiniz 20 bin TL gibi bir paraya.

Mümkündür. Parça parça alsanız toplayabilir misiniz? Ya da toplayabilecek bir yakınınız var mı? Yoksa hazır ikinci el sistem önerelim.

Ekleme yapayım: ikinci el bu arada. Sıfır değil.

Mümkündür hocam. Nerede oturuyorsunuz? İkinci el ve kampanyalarla gideceğiz sistem uzay montaj olacak.

Mümkündür. Parça parça alsanız toplayabilir misiniz? Ya da toplayabilecek bir yakınınız var mı? Yoksa hazır ikinci el sistem önerelim.

Ekleme yapayım: ikinci el bu arada. Sıfır değil.
Hocam internet uzerinden parca vs alabilirim de nasil oluyor? Yakinim yok ben de toplayamam acikcasi. Bilgisayarciya falan gotursem olmaz mi?

Mümkündür hocam. Nerede oturuyorsunuz? İkinci el ve kampanyalarla gideceğiz sistem uzay montaj olacak

Mümkündür hocam. Nerede oturuyorsunuz? İkinci el ve kampanyalarla gideceğiz sistem uzay montaj olacak.
Elazigda oturuyorum hocam.

Hocam internet uzerinden parca vs alabilirim de nasıl oluyor? Yakinim yok ben de toplayamam açıkçası. Bilgisayarciya falan gotursem olmaz mi?

Olur da toplamak için bile iyi bir para alabilir. Genelde sarı site üzerinden Param Güvende sistemi ile alıyorsunuz parçaları. Sonra birleştirip kullanıyorsunuz.

Olur da toplamak için bile iyi bir para alabilir. Genelde sarı site üzerinden Param Güvende sistemi ile alıyorsunuz parçaları. Sonra birleştirip kullanıyorsunuz.
Kendim internetten bakip yapamaz miyim hocam? Cok zor mu?

Hocam internet uzerinden parca vs alabilirim de nasıl oluyor? Yakinim yok ben de toplayamam açıkçası. Bilgisayarciya falan gotursem olmaz mi?

Elazığ'da oturuyorum hocam.

Hocam aslında o kadar zor bir şey değil. Uzay montaj sizin için sıkıntı olacak o zaman.

Kendim internetten bakip yapamaz miyim hocam? Cok zor mu?

Zor değil hocam. Dikkatlice ve nazikçe yaparsanız olumlu sonuç alırsınız.

CS2 disindakilerini kaldirirda o fiyata CS2 cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…