KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.220 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 25 Ocak 2025 #1 Merhaba, yeğenlerim için tablet almak istiyorum. Ders videoları izlemek bir de bazen oyun oynamaları için. Bütçem: 7-8 arası. Ne önerebilirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025
Merhaba, yeğenlerim için tablet almak istiyorum. Ders videoları izlemek bir de bazen oyun oynamaları için. Bütçem: 7-8 arası. Ne önerebilirsiniz?
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.100 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 Xiaomi Redmi Pad Se 8/256 Gb Tablet Gri (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu ürün istediğiniz şeyler ve fazlası için ideal. Farklı satış platformlarını bir araştırın belki daha ucuza listelenmiştir. İyi forumlar.
Xiaomi Redmi Pad Se 8/256 Gb Tablet Gri (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu ürün istediğiniz şeyler ve fazlası için ideal. Farklı satış platformlarını bir araştırın belki daha ucuza listelenmiştir. İyi forumlar.
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 389 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 Link Bayağı iyi bir tablet gibi duruyor.
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.100 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 Benim attığımın Ram kapasitesi ve depolama alanı daha yüksek. Bütçenize göre seçebilirsiniz..
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 389 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #5 denizbaranseker0 dedi: Benim attığımın RAM kapasitesi ve depolama alanı daha yüksek. Bütçenize göre seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Xiaomi tabletleri sıkıntılı deniyordu özellikleri iyi ama bilemiyorum
denizbaranseker0 dedi: Benim attığımın RAM kapasitesi ve depolama alanı daha yüksek. Bütçenize göre seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Xiaomi tabletleri sıkıntılı deniyordu özellikleri iyi ama bilemiyorum