7-8 Performans Farkı

• Konuyu başlatan Ahmet Erek
  • Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A

Ahmet Erek

Ziyaretçi
Technopat'lara bir sorun olucak ,
Benim bilgisayarım HP g6 2211ET 4+4 Gb ram modeli olan.
Bilgisayarım W8'e göre pisayasa sürülmüş , hp kendi sitesindede driver vermemiş.
ben windows'7 kurup devid.info'dan driverları buldum .
League Of Legend oyuncusuyum.
W8'de 30-40'larda FPS gezerken W7'de 150 Civarı FPS alıyorum.
Sizce W8'imi yanlıs kurdum yoksa W8 Fps düşmanımıdır ?

Battlefield Heroes'ta donarak atan Win7 PC'im, Win8.1 yükledikten sonra oyunu 132 FPS ile çalıştırdı.

Hiçbir deneyim sizin yapmış olduğunuz test kadar tatmin edici olmaz. Windows 8 kurdun fps düşüklüğü yada sorun yaşıyorsan eğer Windows 7 kurarsın keyfine bakarsın. Ya da tam tersi Windows 7 kurdun ama istediğin performansı sağlamıyor , halbu ki Windows 8 daha üst düzey performans vermişti diyorsan yüklersin Windows 8 keyfine bakarsın. Diyeceğim o'dur ki fan yada fanatik olmadan kendi testlerini yap hangisi iyi performans verirse öneri gibi şeyleri dikkate alma. Sonuçta senden iyi kimse anlayamaz o bilgisayarın performansını kullanıcısı sensin çünkü. Ufak nacizane bir tavsiye oyunlarda fps olarak kendim test etmiş olduğum duruma göre %7 ila %10 arasi Windows 7 daha iyi bu benim kendi değerlendirmem. Youtube'de gaming performance test orda ki testlere de bakarsan Windows 7 Oyun performansı şuan ki oyunlara göre Windows 8 den fps değeri olarak iyidir. Diğer incelemeler hakkında bilgi istersen foruma yazarsın elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Cansimiti yazdığın yoruma dikkat et. Kimsenin yorumlarına dikkate alma ne demek ? Bütün yorumlarında Windows 8 i kötülemekten başka bir şey yapmıyorsun. https://www.technopat.net/forum/windows-8-1/30755-windows-8-oyun-sorunu.html Burada da Windows 8 hiç kurmadığını belirtmene rağmen kafana göre Windows 8 kötü Windows 7 iyi yorumu yapıyorsun. Bilgin yoksa konuşma, aynı yorumu başka konuya da yazmışsın. Yanlış bilgilendiriyorsun herkesi.

Bende her sorunda Windows 8'e geçilmesine karşıyım ve bu konuda çok ağır eleştirilerde ve göndermelerde bulundum amma ve lâkin ki senin gibi karşımdaki kişiye küfür etmedim, saygısız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…