7-8 yılda çıkacak oyunlar için RTX 4060 Ti Super'in performansı ne olur?

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 2K Ultra ayarlarda yüksek FPS olarak oynayacağım yeni çıkacak oyunlar için kaç yıl üzmez bu kart bizi. Malum ülke koşulları belli bende bu konuda yatırım yapmak istiyorum. Gönlüm istiyor uzun vadede beni 2K Ultra da götürsün sizce bu kart alınmaya fiyatına değer mi?

RX 6900XT ya da RTX 4080, RTX 4070 Ti alırsan belki.

4060 Ti çok da güçlü bir kart değil 7-8 yıl için minimum 4070 Ti gerekiyor.

Yanlış yazmışım başlığa 4070 ti super olacaktı.

Admin düzeltebilir mi acaba artık.

Heh, öyleyse gidebilir bence ama yinede oynadığınız oyunların ağırlığına bağlı ultradan high veya epic'e düşebilirsiniz.
Valla yeni çıkacak hangi oyunlar var ki?
Bir witcher 4 birde gta6 falan var şimdilik sanırım.

Birde bazı kişiler ikinci el diyor ama ben sıfır almak istiyorum düşünceleriniz nelerdir?
4070 ti super için.

Rekabetçi oyunlarda 2-3 sene yüksek FPS'ler üzemez ama sonra düşecektir. 1000 serisinin en iyi kartı döneneminin en iyi ekran kartı 1080 Ti 3000 sersinin giriş kartı 3060 ile aynı performansı veriyor arasından sadece 2 nesil geçti. O yüzden hem de 2K da Ultra ayarlarda 4090 bile 7-8 sene götürmeyecektir.

Hocam ben daha çok hikayeli veya hayatta kalma tarzı oyunlar oynuyorum. Önümüzdeki 5 yıl çıkacak oyunları 2k sonra da (1080p monitorüm var en kötü ona geçerim) ultra oynamak istiyorum. 3060 12 gb vramli ekran kartımı 4070 ti super ile güncellesem dediğim şekilde beni üzer mi ? Boşa mı masraf yoksa.

@EjderLefLef

Son düzenleme:

4-5 yıl 70-80 FPS verir gibi geliyor yeri geldiğinde DLSS gibi teknolojileri kullanarak FPS artışı yapabilirsiniz. Eğer aceleniz yoksa 5070 Ti bakabilirsiniz 4080 seviyesinde olacak bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…