novapattis Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #1 Razer Cynosa hariç her tuşuna ayrı LED ataması yapabileceğim max 7-8k klavye arıyorum. Yurt dışından göderiliyorsa sorun olmaz. https://www.hepsiburada.com/xpg-summoner-cherry-mx-blue-mekanik-rgb-turkce-gaming-klavye-p-HBCV00000B1I9B?magaza=BSTBili%C5%9Fim&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.38.9 Bu klavyeyi de kullanan var mı?
Razer Cynosa hariç her tuşuna ayrı LED ataması yapabileceğim max 7-8k klavye arıyorum. Yurt dışından göderiliyorsa sorun olmaz. https://www.hepsiburada.com/xpg-summoner-cherry-mx-blue-mekanik-rgb-turkce-gaming-klavye-p-HBCV00000B1I9B?magaza=BSTBili%C5%9Fim&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.38.9 Bu klavyeyi de kullanan var mı?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.163 Makaleler 3 Çözümler 21 28 Eylül 2025 #2 novapattis dedi: Razer Cynosa hariç her tuşuna ayrı LED ataması yapabileceğim Max 7-8k klavye arıyorum. Yurt dışından göderiliyorsa sorun olmaz. https://www.hepsiburada.com/xpg-summoner-cherry-mx-blue-mekanik-rgb-turkce-gaming-klavye-p-HBCV00000B1I9B?magaza=BSTBili%C5%9Fim&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.38.9 Bu klavyeyi de kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Tam boy şart mı?
novapattis dedi: Razer Cynosa hariç her tuşuna ayrı LED ataması yapabileceğim Max 7-8k klavye arıyorum. Yurt dışından göderiliyorsa sorun olmaz. https://www.hepsiburada.com/xpg-summoner-cherry-mx-blue-mekanik-rgb-turkce-gaming-klavye-p-HBCV00000B1I9B?magaza=BSTBili%C5%9Fim&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.38.9 Bu klavyeyi de kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Tam boy şart mı?
novapattis Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #3 Mantar09 dedi: Tam boy şart mı? Genişletmek için tıkla... %60 tercihimdir
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #4 novapattis dedi: %60 tercihimdir. Genişletmek için tıkla... ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE) hocam o zaman düşünmeden alın geçin.
novapattis dedi: %60 tercihimdir. Genişletmek için tıkla... ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE) hocam o zaman düşünmeden alın geçin.
novapattis Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #5 focevher dedi: ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE) hocam o zaman düşünmeden alın geçin. Genişletmek için tıkla... perkey rgb var mı
focevher dedi: ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE) hocam o zaman düşünmeden alın geçin. Genişletmek için tıkla... perkey rgb var mı
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #6 novapattis dedi: Perkey RGB var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam o kadarını pek bilmiyorum ama vardır herhalde ama perkey RGB yok diye alınmacak bir klavye değil en iyi klavyelerden.
novapattis dedi: Perkey RGB var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam o kadarını pek bilmiyorum ama vardır herhalde ama perkey RGB yok diye alınmacak bir klavye değil en iyi klavyelerden.
novapattis Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #7 focevher dedi: Hocam o kadarını pek bilmiyorum ama vardır herhalde ama perkey RGB yok diye alınmacak bir klavye değil en iyi klavyelerden. Genişletmek için tıkla... Klavyem var zaten per key mevzusu çok hoşuma gidiyor diye yeni klavye alacağım.
focevher dedi: Hocam o kadarını pek bilmiyorum ama vardır herhalde ama perkey RGB yok diye alınmacak bir klavye değil en iyi klavyelerden. Genişletmek için tıkla... Klavyem var zaten per key mevzusu çok hoşuma gidiyor diye yeni klavye alacağım.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #8 novapattis dedi: Klavyem var zaten per key mevzusu çok hoşuma gidiyor diye yeni klavye alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam videolarda driverinde customization var büyük ihtimalle vardır.
novapattis dedi: Klavyem var zaten per key mevzusu çok hoşuma gidiyor diye yeni klavye alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam videolarda driverinde customization var büyük ihtimalle vardır.
novapattis Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #9 focevher dedi: Hocam videolarda driverinde customization var büyük ihtimalle vardır. Genişletmek için tıkla... Birkaç tane videoya baktim ama kimse harf harf duzenleme yapmamis teknik ozellliklerde de yazmiyor.
focevher dedi: Hocam videolarda driverinde customization var büyük ihtimalle vardır. Genişletmek için tıkla... Birkaç tane videoya baktim ama kimse harf harf duzenleme yapmamis teknik ozellliklerde de yazmiyor.