Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 19 Haziran 2023 #1 7-9 bin TL sistem arıyorum. İlk kez masaüstü alacağım için bilmiyorum. Bana bir şeyler önerebilir misiniz? İkinci el olabilir.
7-9 bin TL sistem arıyorum. İlk kez masaüstü alacağım için bilmiyorum. Bana bir şeyler önerebilir misiniz? İkinci el olabilir.
Umutsuz bir insan Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 606 Çözümler 1 19 Haziran 2023 #2 Reidon dedi: 7-9 bin TL sistem arıyorum. İlk kez masaüstü alacağım için bilmiyorum. Bana bir şeyler önerebilir misiniz? İkinci el olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıfır olarak bunu önerebilirim ikinci elde 2060'lı sistem bulunabilir. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Reidon dedi: 7-9 bin TL sistem arıyorum. İlk kez masaüstü alacağım için bilmiyorum. Bana bir şeyler önerebilir misiniz? İkinci el olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıfır olarak bunu önerebilirim ikinci elde 2060'lı sistem bulunabilir. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com