7-9 bin TL'ye 240 Hz ve üstü monitör önerisi

Maiblack

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, şu an 144 Hz monitör kullanıyorum markası Rampage RM-144 bu ekranı kardeşime vereceğim kendime yeni bir ekran almak istiyorum, oynadığım oyunlar daha çok FPS oyunları CS2 gibi. F/P monitör önerilerinizi bekliyorum, bütçem 7K-9K TL bandında, tercihim sıfır bir ekran ama duruma göre ikinci el de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soldaki ASUS sağdaki Dell.

Dell ortalamada biraz daha iyi tepki süresi vermiş. Bunu hissetmezsin tabii ama profesyonel oynuyorsan önemli tabii. Ama aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok bence.

Dosya Ekleri

• IMG_5509.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_5510.jpeg
    391,6 KB · Görüntüleme: 20
Soldaki ASUS sağdaki Dell.

Dell ortalamada biraz daha iyi tepki süresi vermiş. Bunu hissetmezsin tabii ama profesyonel oynuyorsan önemli tabii. Ama aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok bence.

Teşekkürler hocam, senin gönderdiğin monitörün tipi de hoşuma gitti.

Hocam 249Q1a modeline bakmışım. Biraz batırdım ama attığım monitörle Dell arasındaki fiyat farkına değecek bir şey yok, ASUS'u alabilirsin .

Hocam bu model nasıldır?

Bu model de iyi fakat ASUS hepsinden daha iyi hocam. Bu monitörde az da olsa ghosthing, Black smearing var. Dert edilecek düzeyde değil ama öyle söyleyeyim. Alabiliyorsan ASUS önerebilirim ama alamıyorsan Lenovo yerine,

Sepette 6800 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…