Arkadaşlar merhaba, şu an 144 Hz monitör kullanıyorum markası Rampage RM-144 bu ekranı kardeşime vereceğim kendime yeni bir ekran almak istiyorum, oynadığım oyunlar daha çok FPS oyunları CS2 gibi. F/P monitör önerilerinizi bekliyorum, bütçem 7K-9K TL bandında, tercihim sıfır bir ekran ama duruma göre ikinci el de alabilirim.
ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Dell ortalamada biraz daha iyi tepki süresi vermiş. Bunu hissetmezsin tabii ama profesyonel oynuyorsan önemli tabii. Ama aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok bence.
Dell ortalamada biraz daha iyi tepki süresi vermiş. Bunu hissetmezsin tabii ama profesyonel oynuyorsan önemli tabii. Ama aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok bence.
Bu model de iyi fakat ASUS hepsinden daha iyi hocam. Bu monitörde az da olsa ghosthing, Black smearing var. Dert edilecek düzeyde değil ama öyle söyleyeyim. Alabiliyorsan ASUS önerebilirim ama alamıyorsan Lenovo yerine,