MSİ marka monitörlere baktın mı ? ASUS'da da güzel monitörler var.2K bir monitör almak istiyorum fakat fiziki olarak Vatan MediaMarkt gibi bir mağazadan alacağım. Monitörde pivot ayarı benim için çok önemli. Fiyatı da biraz makul olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör bunu alabilirsin hocam.2K bir monitör almak istiyorum fakat fiziki olarak Vatan MediaMarkt gibi bir mağazadan alacağım. Monitörde pivot ayarı benim için çok önemli. Fiyatı da biraz makul olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.
2K bir monitör almak istiyorum fakat fiziki olarak Vatan MediaMarkt gibi bir mağazadan alacağım. Monitörde pivot ayarı benim için çok önemli. Fiyatı da biraz makul olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.
2K bir monitör almak istiyorum fakat fiziki olarak vatan MediaMarkt gibi bir mağazadan alacağım. Monitörde pivot ayarı benim için çok önemli. Fiyatı da biraz makul olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu fiyatta rakipsiz. Samsung'un kendisi satıyor.Vatan ile MediaMarkt zorunlu mu?Elektronik: Samsung Odyssey G65B 27" eğitim indirimi programı ile 8.999TL
Kendim birkaç gündür kullanıyorum. Bu fiyata herkese tavsiye ederim. https://shop.samsung.com/tr/multistore/trepp/tr_egitim/registrationwww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.