7 ARGB fan için kontrolcü önerisi

O zaman kasanızdaki fanlar ARGB değil, kontrolcü kullanamazsınız, fanları da ARGB fan ile değiştirmeniz lazım.

Kasaya baktım, fanlar ARGB yazıyor, kontrolcü olmadan nasıl LED'leri yanıyor?
fanlar argb aldığım fanlarda kasada halihazırda gelen fanların aynısından aldım 4 adet 2 yukarı 2 aşağı olucak şekilde kasada kontrolcü yok fanlar birbirine bağlı bu durumda dediğim olurmu sizce 6 lı alsam 4 tanesini bağlasam.

Kasada gömülü kontrolcü var, kasanın üstündeki LED butonuna basınca renkler değişmiyor mu?
değişiyor. kasada kontrolcü yok tüm fanların kabloları birbirine bağlı ve reset kablosuna bağlı.

Değişiyor. Kasada kontrolcü yok tüm fanların kabloları birbirine bağlı ve reset kablosuna bağlı.

Kontrolcü olmasa LED'ler nasıl yanacak, niye anlamak istemiyorsunuz?

Buton kısmına gömülü kontrolcü var işte, LED'leri de o kontrol ediyor, alacağınız kontrolcüde aynı işi yapar, boşa uzatıyorsunuz.

Kontrolcü olmasa LED'ler nasıl yanacak, niye anlamak istemiyorsunuz?

Buton kısmına gömülü kontrolcü var işte, LED'leri de o kontrol ediyor, alacağınız kontrolcüde aynı işi yapar, boşa uzatıyorsunuz.
kontrolcünün ne işte yaradığını biliyorum ancak anlamadığım şey kontolcü alıp şuanki fanların bağlntılarına hiç ellemeden 4 adet extra fanı kontrolcüye taksam çalışırmı ve hepsinin rengini değiştirebilirmiyim tuş üzerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…