7 ay bulk sonrasi definasyona girilir mi?

MarkusRuhl

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, 7 ay önce spora başladım, 70 kilo civarlarindaydim şu an 86 kiloya kadar çıktım. Yağ oranim yükseldi fakat bunun yanında kas kütlemi de güzel bir şekilde artirdim. Yağlı görünümden kurtulmak istiyorum definasyon vs sizce bunun için erken mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
-300 kalori daha düşük al ve eğer kardiyo yapmıyorsan her antrenman sonu 15-30 dakika aralığında orta tempo bisiklet ekle. 86 Kiloda kalmaya devam et sadece makrolarına dikkat et. Dediklerimi yaparsan aynı kiloda kalsan bile yağ oranın azalacaktır yavaş yavaş.

Eğer kilo vermeye başlarsan da ona göre kendin dengelersin veya hala kilo alıyorsan dengelersin.

Hocam şeker ne kadar kullanmalıyım? Şekerli bir şey yemezsem şekerim düşüyor her yere saldırır oluyorum.

Hocam şeker ne kadar kullanmalıyım? Şekerli bir şey yemezsem şekerim düşüyor her yere saldırır oluyorum.

İnce öğütülmüş yulafı az süt ve içine az kuru meyve atıp ye. Makroları aşmadığın ve abartmadığın sürece şeker yemende sakınca yok. Sadece paketlı gıda şekeri tüketme yeterli meyve sebze ve süt tüketiminden gelecek şekerin çok sakıncası olmaz.

Dediğim tarif hem sana tatlı gibi de gelir tatlı ihtiyacını da giderir yulaf biraz tok tutar ama sorun olmaz sabah uyanınca kahvaltı niyetine acıkmayı beklemeden hazırlayıp yiyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…