7 ayda eşit ağırlıkta ilk 30 bine girilir mi?

ali_bkrtp

Picopat
Arkadaşlar biliyorum bir tık geç kaldım bu hedef için ama YKS dışında başka hiçbir işim yok hani her zaman olmaz ama günde 10 saatleri zorlayacak kadar çalışabilirim. Ortalama 8 saat çalışmayı düşünüyorum temelim maalesef çok iyi değil hatta yok diyebiliriz. Ne diyorsunuz bu işe yapılır mı? Tabii her şey bende bitiyor bunu biliyorum ama dediğim çalışma saatleri ile verimli çalışabilirsem olur mu?

Arkadaşlar biliyorum bir tık geç kaldım bu hedef için ama YKS dışında başka hiçbir işim yok hani her zaman olmaz ama günde 10 saatleri zorlayacak kadar çalışabilirim. Ortalama 8 saat çalışmayı düşünüyorum temelim maalesef çok iyi değil hatta yok diyebiliriz. Ne diyorsunuz bu işe yapılır mı? Tabii her şey bende bitiyor bunu biliyorum ama dediğim çalışma saatleri ile verimli çalışabilirsem olur mu?
Girilmez desek ne değişecek hayatında? Eğer er ya da geç bu sene veya sonraki sene üniversiteye gireceksen denemekten başka çaren yok gibi. En kötü temelin olmuş olur.

Tabiki de olur eşit ağırlıkta derece yapmak abartildigi kadar zor değil. O çalışmalara 20bin bile yaparsın bence

Eşit ağırlıkta 30 bin çok basit. Sadece TYT de güzel net getirsen, AYT matematikte de güzel net getirsen, AYT tarafında diğer derslere girmesen bile ilk 10 bin geliyor zaten.

Yok biliyorum ne için dediğinizi de bende düşündüm önceden sadece AYT matematiğe çalışmayı ama vazgeçtim.
Şöyle diyeyim, benim TYT de 107 netim vardı, AYT matematik de 37 - 1 yaptım. EA sıralamam 8 bin civarı gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Moral bozmak istemem fakat temeli olmayan birisi için 7 ayda 107 TYT neti çok zor, tüm derslere çalışmak çok daha mantıklı onun için.

Şöyle diyeyim, benim TYT de 107 netim vardı, AYT matematik de 37 - 1 yaptım. EA sıralamam 8 bin civarı gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Moral bozmak istemem fakat temeli olmayan birisi için 7 ayda 107 TYT neti çok zor, tüm derslere çalışmak çok daha mantıklı onun için.
Anladım teşekkürler. Bu arada netleriniz gerçekten çok iyiymiş tebrikler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı