B Babayiğit16 Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #1 Dershaneye aktif olarak gitmekteyim. Temel yok. Denemelerde 25 net civarı yapıyorum. AYT hiç yok.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #2 Yapılır, hedefiniz yüksek değil. Gene de bu durum kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir tabii ki.
B Babayiğit16 Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #3 Park Müdürü Benson dedi: Yapılır, hedefiniz yüksek değil. Gene de bu durum kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam daha polinomları yapamıyorum AYT matematik gerçekten acıtıyor. Tavsiyen var mı?
Park Müdürü Benson dedi: Yapılır, hedefiniz yüksek değil. Gene de bu durum kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam daha polinomları yapamıyorum AYT matematik gerçekten acıtıyor. Tavsiyen var mı?