7 aylık ASUS TUF Gaming A15 pil sağlığı %95.8'e düştü

Kanka merhaba senin cihazın pil sağlığı seviyesi kaça geldi? Benim şu an 81 oldu 14 ay civarı kullanımda.
 
Merhaba. Şu an %92.8 benim de 14 aydır kullanımda.

Anladım hocam zaten aynı zamanda almıştık hatırlıyorum forumdan. 23 k civarı fiyatı olduğu dönemben pili öldürmüşüm anlaşılan senin pili %80e limitlemen ve kullanımın etki etmiş. Ben her gün kütüphaneye götürüp akşama kadar sıfırlayıp akşamda eve gelince şarja takıyorum sabaha kadar şarjda kalıyor ondan bayağı düştü benimki. Ama yine de akşama kadar götürüyor. İlk aldığım dönemler 12-13 saatleri görüyordu harbiden pil konusunda öğrenciler için biçilmezkaftan olmuş bu PC.
 
Aynen öyle hocam. 29k ya almıştım ben . %80 limitte kullanıyorum ve hep şarjda kullanıyorum. İşte 2 haftada 1 pili düşürüp tekrar şarj ediyorum. Benim kullanımım bu şekilde.
 
Aynen öyle hocam. 29k ya almıştım ben . %80 limitte kullanıyorum ve hep şarjda kullanıyorum. İşte 2 haftada 1 pili düşürüp tekrar şarj ediyorum. Benim kullanımım bu şekilde.

Seninki 4060 mı? Benim 4050 7535HS 8 GB RAM ile 22800e almıştım o dönem.
 
@Fearless0600 bu arada hocam sabaha kadar şarjda bırakmasan daha iyi zaten tahmini 2 saatte şarj full oluyor.

Benimki de 4050 7535HS 8 GB RAM olarak almıştım. Geçen ay da RAM'i 32'ye yükselttim .

Ciddi mi sen pahalı almışın kanka o zaman ben o ara N11'de güzel bir indirim yakaladım direkt yapıştırdım. 1 tane de 8 RAM ve exerio Pro 1TB SSD çektim mis gibi oldu ama pil kullanımına çok özen göstermedim. Zaten YKS bitsin pille çok bir işim kalmayacak.
 
Evet Vatan'dan almıştım pahalı oluyordu Vatan'da. Bende 32 GB RAM'i 3900'e almıştım Vatan'da şu an 10k civari olmuş .
 
Evet Vatan'dan almıştım pahalı oluyordu Vatan'da. Bende 32 GB RAM'i 3900'e almıştım Vatan'da şu an 10k civari olmuş .

Vatan-mm gibi yerler öyle ya pahalı satıyorlar keşke internetten alsaydın ben bir sorun yaşamadım ama bayağı tedirgindim gamers arena diye bir satıcıydı ölü pikseli iade almıyormuş neyse ki benimki temiz çıktıda sorun olmadı.
 
Zaten aldığım Ram en ucuz olarak Vatandaydı. İndirime girmişti o zamanda. Hemen sipariş vermiştim Vatanın internet sitesinde. Sorun da yaşamadım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…