7 bin TL 10 bit 1080p monitör önerisi

Bütçe
7000

-the-

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
10 bit olarak 1080p çözünürlükte F/P hangi monitörü almamı tavsiye edersiniz? 4060 ekran kartında kullanacağım. En minimum fiyat ama iş görecek ürün önerirseniz çok sevinirim.

Merhaba,
10 bit olarak 1080p çözünürlükte F/P hangi monitörü almamı tavsiye edersiniz? 4060 ekran kartında kullanacağım. En minimum fiyat ama iş görecek ürün önerirseniz çok sevinirim.
Buna bakın bi LG 31,5" 32gn500-b 1 Ms Mbr , Nvıdıa® G-sync®, 165hz, Fhd, Oyuncu Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Olmazsa bu olur kullaanıyorum gayet iyi. CASPER Excalibur M.E315FHD-G 31.5" 240HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY) CURVED FREESYNC + G-SYNC FHD LED MONITOR Fiyatı, Yorumları - Trendyol

LG bilmiyorum ama Excalibur monitör alınmaz.

Excalibur kullanıyorum 2020 başlarından beri FPS oyunları için ve film için kullandım çok iyi götürdü kırık bir şeyi olmadı bu zamana kadar.

Excalibur kullanıyorum 2020 başlarından beri FPS oyunları için ve film için kullandım çok iyi götürdü kırık bir şeyi olmadı bu zamana kadar.
Belki siz beğenebilirsiniz fakat VA panel genelde tercih edilmiyor. En büyük eksilerinden biri bu.

IPS olsa daha iyi olur sanırım.

Bu ikisinden birini alabilirsin.

10 bit renk derinliğine sahip monitör önerileri istemiş konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…