ahmettugra8
Hectopat
Daha fazla
Hatrı sayılır düzeyde FPS oyuncusuyum. 27 inc ekran gözümü yoruyordu ben de iade ettim. Elimde 7 bin bütçe. Hatrı sayılır şekilde FPS oyunu oynuyorum, film izlemeyi de severim. Bana önerebileceğiniz monitörler hangileridir? (IPS ekran falan fark etmez, size bırakıyorum.)
Hatrı sayılır düzeyde FPS oyuncusuyum. 27 inc ekran gözümü yoruyordu ben de iade ettim. Elimde 7 bin bütçe. Hatrı sayılır şekilde FPS oyunu oynuyorum, film izlemeyi de severim. Bana önerebileceğiniz monitörler hangileridir? (IPS ekran falan fark etmez, size bırakıyorum.)
Arada 500 TL fark varken bu çok daha mantıklı olur. G4'ün renk kalitesi çok daha düşük.Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.529,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam paneli iyi değil. Gigabyte ya da Samsung'a bakın.2K değil 1080p istiyorum ve tam bütçem 7K biraz zorlasam 7.1k
Ve şu monitör bana güzel geldi siz nasıl düşünüyorsunuz.
Pivot da var ve 165 Hz benim için en önemliside bu renkleri vs iyi midir CS supreme gibi planım var.ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA 1500R FreeSync Premium FHD Curved Gaming Monitor | ITOPYA
ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA 1500R FreeSync Premium FHD Curved Gaming Monitor En iyi fiyat seçenekleri ile VG24VQR ITOPYA'dawww.itopya.com
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam paneli iyi değil. Gigabyte'ya da Samsung'a bakın.
Kim dedi hocam gigabyte kötü diye? FPS ağırlıklı gideceksiniz evet ama ips fps düşmanı değil ki. İlla ki hikayeli oyunlar da oynarsınız. IPS'nin renkleri çok daha iyi. Canlı.Hocam MSI'ın aynı segmentte monitörü var 144Hz birkaç araştırma yapmıştım yazılım olarak çok yeterli olmadığını söylediler Gigabyte'nın.
Hocam FPS ağırlıklı gideceğim TN almaktansa bu iyi değil midir ama önerilere açığım.