7 bin TL akıllı saat önerisi

Tr_temhA

Hectopat
7k bütçem var. Mi 13T Pro kullanıyorum. Alacağım saatin özellikleri olsun şarjıda en azından 2-3 gün gitsin istiyorum.

7K bütçem var. Mi 13T Pro kullanıyorum. Alacağım saatin özellikleri olsun şarjıda en azından 2-3 gün gitsin istiyorum.

Uzun şarj için Huawei, daha çok özellik için samsunga bak. Samsung tarafında Watch 6 mevcut.

Huawei GT 3 Elite öneririm. Çelik kordonlusu çok şık duruyor ve sarjı çok iyi gidiyor.

Hocam Huawei saatlerde Google olmadığı için bileklikten farkı olmuyor. O kadar para vereceğime Mi Band alırım aynı mantık. Benim düşüncem böyle.

Uzun şarj için Huawei, daha çok özellik için samsunga bak. Samsung tarafında Watch 6 mevcut.

Watch 6 classic düşünüyorum. Düz 6 mı yoksa classic mi mantıklı?

Hocam Huawei saatlerde Google olmadığı için bileklikten farkı olmuyor. O kadar para vereceğime Mi Band alırım aynı mantık. Benim düşüncem böyle.

4 sene Huawei saat kullanmış biri olarak kesinlikle aynı fikirdeyim.

Watch 6 classic düşünüyorum. Düz 6 mı yoksa classic mi mantıklı?

Pek bir farkları yok. Hangisi fiyatı daha uygunsa ya da sana güzel görünüyorsa onu al. Bende kullanıyoruö Watch 6 tek sıkıntısı şarj ömrü Huawei gibi 10 gün gitmez. 1,5 2 gün ancak.

Bezelin ne gibi bir artısı ve eksisi olur bir fikriniz var mı?

Saatin çerçevesindeki bulunan halka. Sağa sola çevirerek işlemler yapılabiliyor.

Ha evet. Classic ile normalde tek fark, Klasik modelin fiziksel bir döner çerçeveye sahip olması, standart modelin ise sanal bir çerçeveye sahip olmasıdır. Bence çok bezelin yokluğunun bir eksisi olmaz. Arada 700-800TL farka değecek bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…