T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.445 Çözümler 10 3 Eylül 2024 #11 GucukBey dedi: Ha evet. Classic ile normalde tek fark, klasik modelin fiziksel bir döner çerçeveye sahip olması, standart modelin ise sanal bir çerçeveye sahip olmasıdır. Bence çok bezelin yokluğunun bir eksisi olmaz. Arada 700-800TL farka değecek bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Buna uygun hangi adaptörü almalıyım peki?
GucukBey dedi: Ha evet. Classic ile normalde tek fark, klasik modelin fiziksel bir döner çerçeveye sahip olması, standart modelin ise sanal bir çerçeveye sahip olmasıdır. Bence çok bezelin yokluğunun bir eksisi olmaz. Arada 700-800TL farka değecek bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Buna uygun hangi adaptörü almalıyım peki?
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.462 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #12 Tr_temhA dedi: Buna uygun hangi adaptörü almalıyım peki? Genişletmek için tıkla... Ben Samsung 25W orijinal adaptör ile şarj ediyorum.
Tr_temhA dedi: Buna uygun hangi adaptörü almalıyım peki? Genişletmek için tıkla... Ben Samsung 25W orijinal adaptör ile şarj ediyorum.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.342 Çözümler 2 3 Eylül 2024 #13 Tr_temhA dedi: Hocam Huawei saatlerde Google olmadığı için bileklikten farkı olmuyor. O kadar para vereceğime Mi Band alırım aynı mantık. Benim düşüncem böyle. Watch 6 classic düşünüyorum. Düz 6 mı yoksa classic mi mantıklı? Genişletmek için tıkla... Watch 6 pili daha fazla ekranı da daha büyük. Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm - Samsung Galaxy Watch 6 44mm Karşılaştırması - Epey Epey - Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm - Samsung Galaxy Watch 6 44mm özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Tr_temhA dedi: Hocam Huawei saatlerde Google olmadığı için bileklikten farkı olmuyor. O kadar para vereceğime Mi Band alırım aynı mantık. Benim düşüncem böyle. Watch 6 classic düşünüyorum. Düz 6 mı yoksa classic mi mantıklı? Genişletmek için tıkla... Watch 6 pili daha fazla ekranı da daha büyük. Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm - Samsung Galaxy Watch 6 44mm Karşılaştırması - Epey Epey - Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm - Samsung Galaxy Watch 6 44mm özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.445 Çözümler 10 3 Eylül 2024 #14 Yusuf dikecin silahı dedi: Watch 6 pili daha fazla ekranı da daha büyük. Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm - Samsung Galaxy Watch 6 44mm Karşılaştırması - Epey Epey - Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm - Samsung Galaxy Watch 6 44mm özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... 47mm olanı diyorum hocam.
Yusuf dikecin silahı dedi: Watch 6 pili daha fazla ekranı da daha büyük. Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm - Samsung Galaxy Watch 6 44mm Karşılaştırması - Epey Epey - Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm - Samsung Galaxy Watch 6 44mm özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... 47mm olanı diyorum hocam.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.156 Makaleler 60 Çözümler 850 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #15 Tr_temhA dedi: Hocam Huawei saatlerde Google olmadığı için bileklikten farkı olmuyor. O kadar para vereceğime Mi Band alırım aynı mantık. Benim düşüncem böyle. Genişletmek için tıkla... Ben aksesuar olarak düşündüğüm için bana sorun yaratmıyor. Tabii çalışan özellikleri'de var. Hepsinde sorun olmuyor.
Tr_temhA dedi: Hocam Huawei saatlerde Google olmadığı için bileklikten farkı olmuyor. O kadar para vereceğime Mi Band alırım aynı mantık. Benim düşüncem böyle. Genişletmek için tıkla... Ben aksesuar olarak düşündüğüm için bana sorun yaratmıyor. Tabii çalışan özellikleri'de var. Hepsinde sorun olmuyor.