7 bin TL bütçeyle sisteme ne eklenebilir?

yusuf_emir_cnd

Hectopat
Daha fazla  
7000TL bütçem var. Sahip olduğum her şeyi yazıyorum. Her türlü değişim, ekleme ve yenilemeye önerisine açığım.
  • Ekran kartı: ASUS Dual RTX 3060 12 GB.
  • İşlemci: i5-12400
  • Anakart: B660 mk D-4 (sanırım 2 adet M.2 SSD yuvası var)
  • RAM: G.Skill 3600MHz 2x8GB.
  • SSD: Crucial P3 1TB.
  • İşlemci soğutucu: SE214XT.
  • Kasa ve PSU: Xixmateg cockpit 700W 80+
  • Klavye: HyperX alloy mkw100.
  • Mouse: SteelSeries Rival 3 kablolu.
  • Kulaklık: Razer BlackShark v2X kablolu.
  • Monitör: ASUS VG259QM 280Hz.
  • Mouse pad: Rampage MP-22
  • Kontrolcü: F710.
  • Koltuk: Düz mutfak sandalyesi
  • Masa: Dolaplı bir çalışma masası.

Kontrolcumden pek memnun değilim.
Bir de SSD de az da olsa yer sorunum var ama idare edebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masa ve koltuk hocam

Masamdan memnunum ya ama koltuk olabilir. Link atabilir misiniz? Ucuz olsun illa Gaming koltuğa gerek yok. Sandalyede oturuyorum zaten
Şu ürün kendi kullandığım ürün hocam. 4 Tane fıtık olduğu için özenle seçtim ve gerçekten memnunum.

Eğer baştada dediğnizgibi 7K bütçen varsa.
Yazını sonradan gördüm KB.

F710 saçmalığından kurtularak başlayabilirsiniz. Bu aralar çok indirim oluyor 9. nesil Xbox kontrolcüsü bulabilirsiniz indirimle veya 8BitDo Ultimate / C modelinede bakabilirsin. Oyuncu koltuğu denen zırvalığa da inanmayarak IKEA'da markus modeli var ofis koltuğu olarak biraz bütçeyi aşıyor ama değecektir.

Yok hocam ben 2 3şey alırım diyordum bu paraya hepsini koltuğa harcamayalim.
Bu arada Akdeniz bölgesinde oturuyorum yazın bayağı sıcak oluyor ona da dikkat ederseniz iyi olur.

12bin TL ne hocam ben hepsini harcamayalim koltuğa diyorum siz 2kat pahalı şeyi atiyorsunuz

Şu ürün kendi kullandığım ürün hocam. 4 tane fıtık olduğu için özenle seçtim ve gerçekten memnunum.

Şu iyi gibi gözüküyor. Yine biraz pahalı ama ileride alabilirim. Biraz daha dusebililir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…