7 bin TL bütçeyle sisteme ne eklenebilir?

Yok hocam ben 2 3şey alırım diyordum bu paraya hepsini koltuğa harcamayalim.
Bu arada Akdeniz bölgesinde oturuyorum yazın bayağı sıcak oluyor ona da dikkat ederseniz iyi olur.

12bin TL ne hocam ben hepsini harcamayalim koltuğa diyorum siz 2kat pahalı şeyi atiyorsunuz :D

Markus 1 ay önce baktığımda sanırım 7K civarıydı. 8BitDo ise 1.5k şu an. Markusun zamlandığını bilmiyordum.

F710 saçmalığından kurtularak başlayabilirsiniz. Bu aralar çok indirim oluyor 9. nesil Xbox kontrolcüsü bulabilirsiniz indirimle veya 8BitDo Ultimate / C modelinede bakabilirsin. Oyuncu koltuğu denen zırvalığa da inanmayarak IKEA'da markus modeli var ofis koltuğu olarak biraz bütçeyi aşıyor ama değecektir.

Xbox almayı planlıyorum. Fakat şu şarjlı pil olayı beni korkutuyor. Onun yerine PS5 kontrolcüsü alsam daha uyguna gelir mi?

Xbox almayı planlıyorum. Fakat şu şarjlı pil olayı beni korkutuyor. Onun yerine PS5 kontrolcüsü alsam daha uyguna gelir mi?

Ben Xbox'tan yanayım şahsen. Şarjlı pil standı almanız ileride elbet işinize yarayacaktır o kadar kötü bir durum değil bence. Direkt 8BitDo'ya bakabilirsiniz pil standıyla birlikte geliyor tanımıyor olabilirsiniz markayı forumda bakarsanız bayağı iyi bir marka olduğunu anlarsınız.

Ben Xbox'tan yanayım şahsen. Şarjlı pil standı almanız ileride elbet işinize yarayacaktır o kadar kötü bir durum değil bence. Direkt 8BitDo'ya bakabilirsiniz pil standıyla birlikte geliyor tanımıyor olabilirsiniz markayı forumda bakarsanız bayağı iyi bir marka olduğunu anlarsınız.

Xbox alayım almışken. F710'a da çok iyi demişlerdi tirt çıktı.

Bu arada bütçemi yaz boyunca 11000'e kadar cikarabilirim.

Hawk fame aldım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı