7 bin TL espresso makinesi önerisi

Yarı otomatik espresso makinesi için çok yüksek bütçelere gerek yok bence. Zaten fiyat skalası da biraz dengesiz. Ürünler genel olarak fiyat performans ve aşırı pahalı fiyatlara sahip, tam ortası yok.
Bu ürün işinizi gayet iyi görür. Ama biraz bütçemi arttırırım derseniz DeLonghi'nin bu makinesini de alabilirsiniz.

Ben sizin yerinizde olsam Vestel'i alırdım. Kalan para ile öğütücü, V60 vs. alıp tam olarak bir kahve barı kurabilirsiniz. İsterseniz kahve çekirdeği önerisi de yapabilirim.

İkinci attığınızı çok beğendim. Öğütücüm var, V60 pek kullanacağımı sanmıyorum. Genelde soğuk kahve tercih ediyorum, iced latte, americano falan. Onlar da espresso, süt ve şurupla yapılıyor zaten. Espresso ve süt köpürtücü yeter. Teşekkür ederim

Evde kahve yapmak için espresso makinesine ihtiyacım var, bu bütçelerde güzel bir şey bulabilir miyiz? Latte falan yapmasına gerek yok.

Marka olarak çok güzeldir. Temizlemesini satın alım esnasında iyice öğrenin.
Ama demleme özelliği olan filitre kahve makinelerini öneriririm.
Demle şu: Kahve üzerine önce ufak bir miktar su dökülür ve kahvenin ıslanması ve daha sonraki su ile daha fazla kahve özünün suya geçmesini sağlar. Piyasada satılan kahve makinelerinin büyük kısmı yüksek sıcaklıktaki suyu direk kahve üzerine boca ederek, kahve içerisindeki aroma su ile karışmaz. Bu tür durumda, 1-2 dakika sonra aşağı inen kahve suyunu ikinci bir defa filitre olması için kahve üzerine dökmeniz halinde daha fazla kahve özü su ile karışacak tad - damak zevki için daha faydalı olabilir.

+95 derece üstündeki tüm sıcak sular kahveyi haşlar. Çay gibi uzun olmamak şartı ile kahvenin de demlenme süresi vardır.

İfadeler: GKD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…