7 bin TL'ye bir PC toplamak istiyorum dediğim gibi.
İşlemci Ryzen olabilirse memnun olurum.
Aynı şekilde Ryzen 7 (olabilirse)
Fiyatı 7.500 TL'ye zorlayabilirisiniz.
Ekran kartlı olabilirse gine mennun olurum.
GTA 5 CS:GO PUBG gibi oyunlarda kasmadan rahat bir şekilde artık oyun deneyimlemek oynamak istiyorum.
(Patron sizsiniz siz bilirsiniz size bu fiyata rica ediyorum şimdiden teşekkürler!)
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com LG 24MK400H 23.5" 1ms Full HD Freesync LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
LG 24MK400H 23.5" 1ms Full HD Freesync LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Palit GeForce 1050 Ti StormX 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Palit GeForce 1050 Ti StormX 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.400,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 2.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Western Digital Green WDS240G2G0B SATA 3.0 240 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Green WDS240G2G0B SATA 3.0 240 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Green WDS240G2G0B SATA 3.0 240 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 829,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Toplam fiyat 7800.Kingston HyperX Predator RGB 8GB 3200 MHz DDR4 CL16 HX432C16PB3A/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston HyperX Predator RGB 8GB 3200 MHz DDR4 CL16 HX432C16PB3A/8 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Benim size önerdiğim sistem yarın öbür gün eliniz bollandığında ekran kartını değiştirdiğinizde ileriye dönük sistem ram takviyesi yada SSD takviyesi yapabilirsiniz. İşlemci PCE 4.0 , ana kart 550, 650 WATT sizin için bu sistemde sadece ekran kartları fiyatları düşüşe geçtiğinde bir tek ekran kartı yükseltmesi yeter.Çok teşekkür ederim fiyata zorlanacağım ama yapacak bir şey yok ortalama oyunlarda Full grafik vs FPS değeri ne kadar olur başka arkadaşlarda tavsiyede bulunabilirlerse daha iyisi varsa bu sistemden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim fiyata zorlanacağım ama yapacak bir şey yok ortalama oyunlarda Full grafik vs FPS değeri ne kadar olur başka arkadaşlarda tavsiyede bulunabilirlerse daha iyisi varsa bu sistemden teşekkür ederim.
Hazır sistemlerinde yükseltmeleri sıkıntılı.Hazır sistem bakın. Daha uyguna geliyor.
Bilgisayarı montajlayacak kadar bilginiz yok ise parça, parça almayı tavsiye etmiyorum. Güvendiginiz deneyimli bir bilgisayarcı var ise alabilirsiniz.
Benim önerdiğim sistemde monitörde var 6 çekirdekli işlemci yeter size fazla bile gelir.Ryzen 7 Pro 4750G olan APU bir hazır sistem buldum aslında ama bana toplamak daha iyi gibi gelmişti ayrıca o sistem mi APU yoksa arkadaşın dediği sistemi sizce.
Benim önerdiğim sistemde monitörde var 6 çekirdekli işlemci yeter size fazla bile gelir.