7 bin TL monitör dahil PC toplama

Bütçe
7.000

Yiğit44

Hectopat
Daha fazla  
7 bin TL'ye bir PC toplamak istiyorum dediğim gibi.
İşlemci Ryzen olabilirse memnun olurum.

Aynı şekilde Ryzen 7 (olabilirse)

Fiyatı 7.500 TL'ye zorlayabilirisiniz.

Ekran kartlı olabilirse gine mennun olurum.

GTA 5 CS:GO PUBG gibi oyunlarda kasmadan rahat bir şekilde artık oyun deneyimlemek oynamak istiyorum.

(Patron sizsiniz siz bilirsiniz size bu fiyata rica ediyorum şimdiden teşekkürler!)

toplam fiyat 7800

Çok teşekkür ederim fiyata zorlanacağım ama yapacak bir şey yok ortalama oyunlarda Full grafik vs FPS değeri ne kadar olur başka arkadaşlarda tavsiyede bulunabilirlerse daha iyisi varsa bu sistemden teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim fiyata zorlanacağım ama yapacak bir şey yok ortalama oyunlarda Full grafik vs FPS değeri ne kadar olur başka arkadaşlarda tavsiyede bulunabilirlerse daha iyisi varsa bu sistemden teşekkür ederim.
Benim size önerdiğim sistem yarın öbür gün eliniz bollandığında ekran kartını değiştirdiğinizde ileriye dönük sistem ram takviyesi yada SSD takviyesi yapabilirsiniz. İşlemci PCE 4.0 , ana kart 550, 650 WATT sizin için bu sistemde sadece ekran kartları fiyatları düşüşe geçtiğinde bir tek ekran kartı yükseltmesi yeter.

Bilgisayarı montajlayacak kadar bilginiz yok ise parça, parça almayı tavsiye etmiyorum. Güvendiginiz deneyimli bir bilgisayarcı var ise alabilirsiniz.

Bilgisayarı montajlayacak kadar bilginiz yok ise parça, parça almayı tavsiye etmiyorum. Güvendiginiz deneyimli bir bilgisayarcı var ise alabilirsiniz.

Ryzen 7 Pro 4750G olan APU bir hazır sistem buldum aslında ama bana toplamak daha iyi gibi gelmişti ayrıca o sistem mi APU yoksa arkadaşın dediği sistemi sizce.

Ryzen 7 Pro 4750G olan APU bir hazır sistem buldum aslında ama bana toplamak daha iyi gibi gelmişti ayrıca o sistem mi APU yoksa arkadaşın dediği sistemi sizce.
Benim önerdiğim sistemde monitörde var 6 çekirdekli işlemci yeter size fazla bile gelir.

Benim önerdiğim sistemde monitörde var 6 çekirdekli işlemci yeter size fazla bile gelir.

Teşekkür ederim tamamdır fakat aklımda son bir soru var GTX 1050 Ti Ryzen 5 3600'e dediğiniz işlemciye darboğaz yapar mı bir danıştığım arkadaşım 2'si yapar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…