7 bin TL monitör önerisi

Bütçe
7000-10000

Captain26

Femtopat
Daha fazla  
Monitör almayı düşünüyorum. Kararsız kaldım genellikle FPS oyunları oynarım fakat profesyonel ve ciddi derecede bir oyuncu değilim. Renk kalitesi ve kontrast oranı da benim için önemli. Yeri geldiğinde dizi film de izlerim bütçem en fazla 10000 TL. Genel olarak 7 bini geçmezse sevinirim bir monitör buldum bir de buna bakıp yorumlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Monitörün testi bak bence

Ben bu hafta bu iki arkadaşı çok inceledim ve fırsatım olduğunda 2K'ya bu arkadaşlardan biriyle çıkacağım. Çok fazla üstünde durduğum bir konu o yüzden sana gönül rahatlığıyla bu ikisinden birini al diyebilirim.

Ekran kartı işlemci raminizi de söyleyin ona göre söyleyelim.

Ryzen 5 7600 ve RX 7800 XT 16 GB.

Ben bu hafta bu iki arkadaşı çok inceledim ve fırsatım olduğunda 2K'ya bu arkadaşlardan biriyle çıkacağım. Çok fazla üstünde durduğum bir konu o yüzden sana gönül rahatlığıyla bu ikisinden birini al diyebilirim.

Teşekkür ederim hocam peki 6 7 bin bandında bir monitör önerseydiniz o ne olurdu.

Bunu alırdım o fiyatlardan kafamı kaldırma ihtimalim olmasaydı eğer.

Diğerleri kadar dibimin düştüğü bir monitör değil ancak fiyatına göre rakipsiz olduğunu düşünüyorum.

Bunu alırdım o fiyatlardan kafamı kaldırma ihtimalim olmasaydı eğer.

Diğerleri kadar dibimin düştüğü bir monitör değil ancak fiyatına göre rakipsiz olduğunu düşünüyorum.

Hocam çok teşekkürler birkaç tane daha sorum olacak ASUS TUF VG27AQZ bunu 2. el olarak 7000 TL'ye almak mı yoksa bahsettiğiniz Lenovo ürünü 7500'e almak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı